ProBook 470 - višji kakovostni razred za ugodno ceno

Prenosni računalniki HP slovijo kot kakovostni in zmogljivi, med njimi pa HP ProBook 470 vseeno kar nekoliko izstopa. Gre namreč za vrhunski HP prenosnik, ki prinaša prednosti višjega kakovostnega razreda tudi tistim, ki pri nakupu novega računalnika pazijo na stroške. Morda boste presenečeni nad kombinacijo cene in kakovosti, ki jo prinaša ta model, a to je pač adut, na katerega stavi priznani proizvajalec HP!

PREVERITE NAŠO RAZPRODAJO

Komu je namenjen ProBook 470?

Spisek specifikacij tega prenosnika bi morda sprožil ugibanje, da je računalnik namenjen zgolj zahtevnejšim računalničarjem in morda celo navdušencem nad računalniškimi igrami, a nobenega razloga ni, da ne bi tega modela izbrali tudi običajni vsakdanji uporabniki. Ti morda res ne potrebujejo pretirane zmogljivosti vgrajenih komponent, zato se običajno raje odločijo za manj zmogljive računalnike, če to pomeni nižjo ceno, a za HP ProBook 470 to ne velja. Čeprav je opremljen za ProBook z i5 ali celo i7 procesorjem, ločeno grafično kartico in velikih zaslonom v polni HD ločljivosti, je cenovno dostopen tudi tistim, ki sicer pogledujejo po bistveno slabših alternativah. Če za primerjavo vzamemo na primer ProBook 450 bomo opazili, da ima ta HP prenosnik znatno šibkejšo konfiguracijo, a le malo nižjo ceno. Seveda gre v obeh primerih za odličen vsestranski prenosnik, a prednost v razmerju med zmogljivostjo in ceno mora ProBook 450 prepustiti modelu z oznako ProBook 470. Več si preberite na:https://mojracunalnik.com/izdelek-kategorija/prenosniki/

probook 450probook 450

HP ProBook 470 za vsestransko rabo

Zmogljiva konfiguracija pomeni, da prenosnik HP ProBook 470 ne bo pokleknil niti pred zahtevnejšimi opravili. To je odlična novica tudi za tiste, ki sicer nimajo tako zahtevnih nalog - kakovostne komponente bodo namreč zagotovile bliskovito hitro in povsem odzivno delovanje, kar pomeni odlično uporabniško izkušnjo pri dolgoletni uporabi. To zmore le kakovosten prenosnik HP, ki bo gotovo navdušil prav vsakega uporabnika.

UGODNI PRENOSNIKI