HP ProBook 470 G3 - visoka kakovost, zmogljivost in ugodna cena

Hp probook 470 g3Iščete kakovosten in zmogljiv prenosnik, ki bo obenem tudi cenovno ugoden? Potem bo prenosnik HP ProBook 470 G3 prava izbira za vas. Tako kot vsi HP računalniki je tudi ProBook G3 470 izdelan za storilnost, zagotavlja zmogljivostne in varnostne funkcije, ki so bistvenega pomena za današnje zaposlene. Pri nakupu računalnika se moramo najprej odločiti med namiznim in prenosnim računalnikom. Namizni računalniki so sicer zmogljivejši in ponujajo boljše razmerje med ceno in delovanjem, toda v poslovnem okolju so zaradi mobilnosti bolj zaželeni prenosniki. V poplavi ponudb poslovnih računalnikov se težko odločimo za pravega. Vsi želimo čim več zmogljivosti za čim manj denarja.

Glede na velik obseg ponudbe boste tako z nekaj premišljenega brskanja in raziskovanja zlahka našli HP ProBook prenosnik, ki bo zadostil vašim potrebam.

UGODNE CENE PRENOSNIKOV

HP ProBook 470 G3 - optimalna zmogljivost v pisarni in na potihp probook 470

V spletni trgovini mojracunalnik.com lahko izbirate med številnimi prenosniki. Med njimi je tudi privlačen prenosni računalnik HP ProBook 470 G3 s 43,9-centimetrskim zaslonom HD+ in tehnologijami najnovejše generacije, ki zagotavlja optimalno zmogljivost v pisarni in na poti.

Primeren je za profesionalno uporabo v poslovnih družbah ali majhnih in srednje velikih podjetjih ter zagotavlja cenovno dostopno kombinacijo inovacij ter osnovnih varnostnih in večpredstavnostnih zmožnosti. Dokazana zanesljivost in celovite varnostne funkcije HP ščitijo vaše podatke in investicije. Zanesljiv prenosni računalnik z mat pokrovom zaslona LCD in aluminijasto tipkovnico je v resnici impresiven.

HP ProBook 470 G3 ima vse, kar potrebujete za povezavo s svojim svetom

HP ProBook 470 G3 je opremljen sprocesorjem Intel Core i7-6500U, 8GB delovnega pomnilnika (RAM), velikega 1000GB diska za shranjevanje podatkov in grafično karticoAMD Radeon R7 M340. HP ProBook G3 470 ima 17.3 palčni nesvetleč zaslon resolucije(1920×1080).Prav tako vsebuje priključek USB 3.0 za še hitrejši prenos podatkov na zunanjo napravo.

Privoščite si izjemno izkušnjo in se povežite s cenovno ugodnim prenosnikom HP ProBook 470 G3. Vabljeni v našo spletno trgovino:https://mojracunalnik.com/izdelek-kategorija/akcija/