hp probook  450 g2HP Probook 450 G2 - prenosnik, ki vam bo služil še leta in leta

Prenosni računalniki HP ProBook 450 G2 predstavljajo najboljšo rešitev za vse, ki iščete visoko kakovost in zmogljivost ter ugodno ceno računalnika. HP prenosniki so namreč v računalniških trgovinah v Sloveniji najbolje zastopani, kar niti ni presenetljivo, saj HP ponuja za vsak računalnik kar širok izbor konfiguracij - navzven enak računalnik lahko dobimo z veliko različnimi procesorji, grafičnimi karticami, pogoni itd. To velja tudi za preizkušenega HP ProBook 450 G2.

HP ProBook 450 so, gledano kot celota, prenosniki z odličnim razmerjem med ugodno ceno in zmogljivostjo. Njihova sestava bo zadovoljila tudi tiste, ki bi radi igrali kako igro, pa tudi one, ki si želijo preprost, a učinkovit in kakovosten prenosni računalnik.

probook 450HP ProBook 450 odlikujejo enostavne, elegantne in jasne oblike

Med HP ProBook prenosniki model 450ponuja nabor funkcij, ki jih običajno najdete vdražjih prenosnih računalnikih. Zaslon nizkega profila s15,6-palčno diagonalo, HD osvetlitvijo LED vam ponuja izboljšano svetlost, kontrast in jasnost na zaslonu, ki je energijsko učinkovitejši kot navadni zasloniLCD. Prenosniki ProBook HP 450 se ponašajo zenostavnimi, elegantnimi in jasnimi oblikami.

HP ProBook 450 G3 je primeren za vse, ki potrebujejo prenosnik, ki je zmogljiv, odporen in elegantno oblikovan. Z 8GB DDR3 pomnilnika, Intel Core i5 procesorjem in 750GB trdega diska bo gotovo kos še tako zahtevnim nalogam, ki jih boste želeli opraviti.

HP Probook 450 G2 - za uporabo doma in v službi

Nakup prenosnika zahteva kar nekaj premisleka, saj ta ni ravno poceni. Zato je prav, da se pred nakupom najprej vprašamo, za kaj ga pravzaprav potrebujemo. Bomo na njem igrali igrice, morda ga boste uporabili za 3D modeliranje ali programiranje, ali pa ste eden tistih, ki vam je prenosni računalnik ''nujno zlo'' in ga uporabljate zgolj za pisarniška opravila? Preberite več:https://www.vsi.si/mojracunalnik/probook-hp

OSTALI PROIZVAJALCI PRENOSNIKOV

Glede na velik obseg ponudbe boste tako z nekaj premišljenega brskanja in raziskovanja zlahka našli HP prenosnik, morda ProBook 450 G2, ki bo zadostil vašim potrebam. Zato nikar ne odlašajte in čim prej obiščite našo spletno trgovino. Izberite HP ProBook 450 G2 in uživajte v bogati uporabniški izkušnji prenosnika. Vabljeni.