Pošlji povpraševanje

Voda je kristal - Voda je energija - Voda je spomin - Voda je življenje

Voda je prisotna v vsem vesolju. Je osnovni graditelj življenja, kemija življenja ima osnovo v vodi, živa bitja brez nje ne morejo preživeti. Človeško telo vsebuje približno 65% vode, možgani do 80%, je najenostavnejša molekularna struktura, ki jo sestavljajo dva vodikova in en kisikov atom (H2O). Pa vendar še vedno ohranja svojo skrivnost - kaj sploh je in kako v resnici deluje. Poenostavljeno lahko rečemo, da je voda tekoči kristal.

Voda je edina materija, ki kroži v atmosferi in se neprestano trasformira. Verjetno je zelo malo vode, ki ni Zemlje že nekajkrat obkrožila. In če ima res spomin, je v milijardah let 'videla' in 'pozabila' že mnogo lepih in slabih dogodkov.

Prva skrivnost vode je, od kod naj bi prišla na zemljo. Po eni teoriji naj bi voda imela kozmični izvor: kozmični žarki, v katerih je največ protonov, na svoji poti do zemlje ‘pobirajo’ elektrone in tvorijo vodik, ki takoj reagira s kisikom iz atmosfere in nastane voda. Preprost izračun pokaže, da vsako leto v stratosferi nastane okrog 1.500 litrov take vode. Če to pomnožimo s par miljardami let, dobimo že kar nekaj vode. Geokemiki pa zagovarjajo zemeljski izvor vode: ta se izloča v obliki vodne pare iz vmesne plasti, ki leži med centralnim jedrom Zemlje in njeno vrhnjo skorjo. Verjetno je oboje res. Najbolj zanimivo pri vodi je, da so vse njene lastnosti in anomalije prirejene ohranjanju življenja na Zemlji.

Celoten zapis najdete na povezavi ...

Alkalna Ionizirana voda ali ti. živa voda

Voda se v ionizatorju vode pri postopku ionizacije obogati z aktivnim vodikom. Aktivni vodik je močan naravni antioksidant, ki v telesu nevtralizira škodljive proste radikale in s tem preprečuje degenerativne bolezni, zavira procese staranja in izboljšuje antioksidantni status telesa. Prosti radikali so kemično zelo agresivne molekule, ki poškodujejo zdrave celice telesa in s tem ogrožajo naše zdravje. So vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih zelo hudih obolenj.

Alkalna ionizirana ali živa voda, ki je bogata z za zdravje izjemno pomembnimi minerali (kalcij, magnezij) in hidroksilnimi ioni učinkovito nevtralizira kisle odpadke in jih odstranjuje iz telesa. Tako alkalna ionizirana voda odpravlja zakisanost telesa ali acidozo, razstruplja in čisti telo. S tem postane prva obrambna linija našega telesa mnogo uspešnejša.

Kliknite za povezavo do povzeteka znanstvene raziskave o zaviralnem učinku alkalne ionizirane vode na angiogenezo (ožiljenje) tumorjev

Večino bolezni v človeškem telesu povzroča kronično pomanjkanje vode.

Dr. med.Fereydoon Batmanghelidj


Telo kliče po vodi


Niste bolni, žejni ste!Voda za zdravje in življenje


Preventivni in samovzgojni priročnik za vse,
ki v medicini raje upoštevajo logiko naravnega in preprostega.

Dr. med.Fereydoon Batmanghelidj

VODA - WATER THE GREAT MISTERY

Slovenski podnapisi

Voda from eko on Vimeo.

Dr. Masaru Emoto

Interview with Dr. Masaru Emoto about the magic of Water

Water Documentary - Masaru Emoto's Rice Experiment (povzetek iz dokumentarca Voda ...)


Pozitivna VERA in njena sestra UPANJE sta dobri osnovi za doseganje novih spoznanj!