Pošlji povpraševanje


SPODAJ OPISANI PROTOKOL VELJA ZA ZASTARELEGA!saj so ugotovili, da ni potrebe po visokih vnosih ClO2, saj le ta ostane v telesu le 1 do 2 uri, ostanek oz. 'višek' pa se večina pretvori v sol. Bolj je pomembno to, da se stalno vzdržuje nivo ClO2 v telesu in s tem poskrbimo, da prekinemo združevanje in nastajanje novih patogenov v telesu ... Kliknite na to povezavo do najnovejših navodil (v angleškem jeziku!).


Standardni PROTOCOL 1000 namreč priporoča jemanje

3 aktivirane kapljice na uro,
8 x na dan (vsako uro),
3 tedne.

... več na tej povezavi ...


Še malce o MMS-ju in njegovemu alternativnemu načinu zdravljenj

MMS je 25 - 28% raztopina NaClO2(natrijev klorit) in deluje proti enoceličnim organizmom kot so razne bakterije, glive in parazitske praživali[1](Protozoa).

Na podlagi nekaterih raziskav in pričanj lahko MMS pozdravi malarijo v samo 4 urah z uničenjem (počenjem) patogena.

[2] Superoksid ali superoksidni anionski radikal (O2-–)v telesu tudi sami proizvajamo, predvsem za obrambo pred raznimi mikroorganizmi. Z NaClO2le pomagamo telesu, da se lažje bori proti škodljivim mikroorganizmom, poskrbimo za ti. »oksidativni izbruh« v našem telesu, predvsem brez stranskih učinkov. Jim Humble je prvi začel uporabljati termin Mineral Miracle Solution (MMS) in trdi da lahko s tem 'zdravilom' zdravimo HIV,[3]ptičjo gripo, prehlad, virusni hepatitis, nekatere oblike raka, akne, ...[4]

Zaradi ti. oksidativnega izbruha bakterije ne morejo razviti rezistentnega gena. Kemija v ozadju je enostavna a močna, ClO2(O2-–)deluje kot oksidacijski reagent, sprejema elektrone v kemijski reakciji, patogeni mikroorganizmi pa so lahki 'donatorji', s tem povzroči da se patogeni ne morejo razmnoževati. Ker ClO2ni močen oksidant (recimo kot O3) deluje selektivno (telesu lastno!) torej samo na patogene!
MMS se s svojimi proti-mikrobnimi lastnostmi uspešno uporablja tudi kot 'razkuževalec' vode.


Reference (kliknite na povezavo za razlago!):

[1] - Praživali- Wikipedija

[2] - Reaktivna kisikova spojina, Superoksid- Wikipedija

[3] - Protective effect of low-concentration chlorinedioxide gas against influenza A virus infection - H5N1-Research Institute, Taiko Pharmaceutical Co. Ltd, 3-34-14 Uchihonmachi, Suita, Osaka 564-0032, Japan

[4] - Popolna protokol lista bolezni

[5] -Free radicals: Our enemies or friends? (Prosti radikali: našisovražnikialiprijatelji?) - Trakya University, Faculty of Medicine, Medical Biology Dept. 22030, Edirne - Turkey

[6] -Oxidation (oksidacija)'Standardni MMS protokol'


1. Vsi protokoli za uživanje ČUDEŽNEGA MINERALA (MMS) se začnejo z največ 1 do 2 kapljicama MMS-ja. Nikoli ne začnite z več kot 1 ali 2 kapljicama! Osebe, ki so zelo bolne ali občutljive, naj raje začnejo s polovico kapljice. MMS kapljice se aktivira po naslednjih navodilih:
MMS kapljice (ČUDEŽNI MINERAL) vedno aktivirajte z aktivatorjem ali z eno izmed prehrambenih kislin, bodisi je to čisti sok limone ali limete ali pa citronska kislina. Da bi naredili raztopino citronske kisline, dodajte 1 jedilno žlico citronske kisline in 9 jedilnih žlic vode. To raztopino potem hranite v nepredušno zaprti steklenički.
Vedno uporabljajte razmerje 5-ih kapljic ene izmed pravkar naštetih kislin na 1 kapljico MMS-ja. V suhem steklenem kozarcu vsebino rahlo premešajte in nato počakajte 3 minute da se raztopina 'aktivira'. Zatem dodajte 1/3 do 2/3 (na velikost kozarca, ponavadi je to 2 dl kozarec) vode ali soka, ki NE vsebuje vitamina C in to nato spijte.
Opomba: Čakalni čas 3 minute lahko podaljšate tudi do 10 minut in zatem, ko ste dodali vodo ali sok, ki NE vsebuje C vitamina, lahko počakate tudi do 1 uro, preden spijete pripravljeno tekočino.

2. Če se boste zatem, ko ste popili pripravljeno raztopino, počutili v redu, to je, ne da bi občutili rahle vrtoglavice ob prvem zaužitju, lahko ob naslednjem zaužitju povečate dozo na 2 kapljici MMS-ja. Popijte 2 dozi na dan, eno zjutraj in eno zvečer. Z vsakim zaužitjem povečajte dozo za eno kapljic. Če opazite vrtoglavico, potem pri naslednjem zaužitju zmanjšajte dozo za 1 kapljico. V primeru driske, zmanjšajte dozo MMS-ja za 2-3 kapljice oz. po 1 do prekinitve driske. Po prenehanju težav z drisko nadaljujete z jemanjem MMS-ja.

Opomba: V primeru driske ali bruhanja, to NI slab znak, pomeni le to da je telo začelo izločati strupe in se na tak način čisti. Vsi, ki so izkusili bruhanje ali drisko (driska in bruhanje NI pravilo ob zaužitju MMS-a, temveč izjema, do katere pa lahko pride tudi v primeru, da je bila zaužita prevelika doza MMS-a), pravijo, da so se potem počutili veliko bolje.
V primeru driske, vam NI potrebno jemati nikakršnega zdravila ali pripravka proti driski. Driska je v tem primeru naraven so-pojav čiščenja telesa in bo hitro izginila. To pravzaprav niti ni klasična driska, saj se telo, kot smo že navedli zgoraj, samo čisti. Driska v primeru MMS-ja NI posledica bakterij ali virusov. Ko bo telo izločilo strupe iz telesa, bo izginila tudi driska.

3. Nadaljujte s protokolom, ki je naveden pod številko 2 toliko časa, dokler ne dosežete količine 15 kapljic MMS-ja 2 x na dan, ne da bi ob tem občutili kakršnokoli težave (recimo vrtoglavico). Ko dosežete to stopnjo, povečajte uživanje 15 kapljic MMS-ja na 3 x dnevno. Količino 3 x dnevno po 15 kapljic uživajte vsaj 1 teden in nato zmanjšajte dozo na 4 do 6 kapljic 1 x NA TEDEN - za starejše ljudi, ter 4 do 6 kapljic 2 x NA TEDEN za mlajše.

Opomba: Ko ste zaključili s protokolom, navedenim v 3. koraku, bo večina škodljivih virusov, bakterij in plesni izločena iz vašega telesa. Vaše telo bo čisto. Ni vam več potrebno skrbeti o tem, da morda v sebi hranite nakopičeno količino škodljivih (patogenih) mikroorganizmov. Diabetes bo izginil, zato vam ni potrebno več skrbeti glede sladkorja, torej ni vam več potrebno skrbeti o tem, da bi vaša trebušna slinavka prekomerno delovala in s tem povzročala inzulinske šoke. Prav nasprotno, trebušna slinavka bo izločala ravno dovolj inzulina in bo uspešno izravnavala količino sladkorja v krvi (po zaužitju sladkarij ne boste več občutili zaspanosti in utrujenosti). Vaše telo bo tako zopet postalo sposobno vsrkavati vse vitamine in minerale in mnoga druga hranila. S časom se boste počutili vedno bolje. NIKAKOR ne prenehajte z jemanjem.Za otroke


MMS Protokol je za otroke praktično enak. Začnite z 1/2 kapljice MMS-ja. Če se morda sprašujete, kako zaužiti le pol kapljice, naj povemo, da je to zelo enostavno saj le odlijete polovico vsebine kozarca, ki jo bo potem otrok spil.

Potem z vsakim naslednjim zaužitjem MMS-ja, povečajte dozo za 1 kapljico, toda nikoli ne presezite količine 3 kapljic MMS-ja na 11.4 Kg telesne teže otroka. Pri dojenčkih ali pri zelo majhnih otrocih začnite z 1/2 kapljice MMS-ja in nato zmerno povečujte dozo na največ 1 do 2 kapljici, toda nikoli več kot to.

Vzemimo primer, da otrok zjutraj spije 1/2 kapljice MMS-ja. Potem počakate do popoldan, ko mu daste 1 kapljico in nato naslednje jutro 2 kapljici MMS-ja. V primeru da otrok postane vrtogla zmanjšajte dozo. Otroku dajajte zmanjšano dozo toliko časa, dokler otrok ne zmore tolerirati močnejše, vendar nikakor ne prenehajte s protokolom torej naj otrok nadaljuje z uživanjem MMS-ja.


Jim Humble

Opozorilo! Pazite, da ne vdihnete hlapov tekočine, saj pri nekaterih povzroči kašelj in izločanje sluzi v grlu in nosu ter solzenje! Pazite, da MMS in aktivator niso v dosegu otrok!
Če se zgodi alergijski odziv, popijte kak močnejši antioksidant (lahko tudi pomarančni sok, C vitamin ipd.)!
Za manjše težave jemljite 3 do 5 kapljic MMS-a na dan, vse dokler težava ne izgine. V primeru hujših obolenj, recimo rak, sledite navodilom, ki so navedeni zgoraj.
Kot preventiva 2 do 3 kapljice, 2 x na teden.

Navodilo za uporabo:

V čist kozarec vlijete kapljico/e tekočine iz modre stekleničke, ki je označena z »MMS«.

Na eno kapljico MMS-a dodajte 5 kapljic iz druge stekleničke z rdečo etiketo, označena z »Aktivator«.

Primer: v kozarec stresete 2 kapljici MMS-a in nato 10 kapljic aktivatorja.

Počakate vsaj 3 minute in tekočine ne smete povohati, saj lahko pride do alergijskega odziva!


V tekočino po preteklih treh minutah vlijete sok brez dodanega C vitamina. Pomarančni sok NE smete uporabiti, saj vsebuje veliko C vitamina!
Vsebino nato popijete.

Propročamo da popijte MMS kapljice 2 uri pred ali pa po obroku.
Spisek bolezni in protokoliMMS kapljice za zdravljenje raka


Ta način zdravljenja je bil tolikokrat uspešno preizkušen, da lahko rečemo, da je MMS uspešen tudi pri zdravljenju najtežjih bolezni. Uporabljata se dve metodi in sicer »Clarin protokol 6+6«, kar v osnovi pomeni 6 kapljic MMS-a, nato čez 1 uro zopet 6. Mnogo čudežnih stvari se je zgodilo z uporabo tega načina zdravljenja. Iz tega se je razvil protokol, kjer se uporablja formula 6+6, trikrat na dan - zjutraj, opoldan in zvečer pred spanjem.
Zaradi uspešnosti te tehnike, sem jo priporočal vsem rakavim bolnikom. Zavedati se morate, da nimam dovolj denarja, da bi lahko financiral raziskave, ki stanejo na sto tisoče ali celo milijone dolarjev. O (ne)uspešnosti izvem od oseb, ki so to metodo uporabljali in mi dajo povratno informacijo.
Vendar te tehnike ne moremo uporabljati za paciente, ki so zelo bolni. Z njimi moramo postopati zelo pazljivo. Zato ponavadi pričnem z 1 kapljico, torej je formula 1 + 1. torej zelo bolna oseba na dan prejme zgolj 6 kapljic. Nekateri pa pričnejo z 2 + 2 - zjutraj, opoldan in zvečer pred spanjem.
SEVEDA, KADAR GOVORIM 2 ALI 5 KAPLJIC, PRI TEM MISLIM TOLIKO KAPLJIC MMS-ja!

Glede na stanje bolnika se odločimo, s koliko kapljicami začnemo zdravljenje. Ne glede na število kapljic, pa je potrebno naslednji dan dodati formuli 1 kapljico.
Primer:
1. dan 3+3,
2. dan 4+4,
3. dan 5+5 ...
Če pa je pacientu zaradi tega slabo, potem naslednjič dozo zmanjšamo za kapljico ali dve, nato pa naslednji dan zopet zvišamo za 1 kapljico. To počnemo toliko časa, da bolnik doseže vnos 15 + 15. verjetno bo potrebno kar nekaj časa, preden pridemo do te stopnje, toda istočasno bi rak moral že izginiti.

OSNOVNO NAČELO TEGA ZDRAVLJENJA JE, DA BOLNIKU DAMO ČIM VEČ KAPLJIC, TOLIKO KOT PRENESE BREZ HUJŠE SLABOSTI ALI DRISKE.

Včasih se lahko zgodi, da bolnik doseže točko, ko mu je preveč slabo ali pa ima prehudo drisko. V takem primeru počakajte kak dan, da se slabost umiri, nato pa ponovno pričnite, le da odmerek zmanjšate, včasih samo z manj kot polovico prejšnjega odmerka. ZAPOMNITE SI: TOLIKO KOT LAHKO BOLNIK PRENESE!

Kako se MMS spopada z rakom je odvisno od tega, kako bolnik prenaša MMS. Kakor zvišujemo dnevni vnos MMS-a, večja je možnost, da bo bolniku postalo slabo in slej ko prej se to tudi zgodi. Takrat znižamo vnos za 2 kapljici, nakar zopet zvišamo po eno vsakič, torej 3 na dan.


Ali zadeva za vas deluje, boste izvedeli, če lahko slabost, ki bo nedvomna prišla, premagate in zvišujete vnos kapljic MMS-a. Kajti to pomeni, da se rak uničuje in je s tem postal strup (odpaden material), ki ga mora telo izločiti. Ko telo to počne, lahko nastopi slabost, driska ali pa boste bruhali. In to je dober znak, zato le brez skrbi.
ideja v ozadju je ta, da če se rak uničuje, ga mora telo odstraniti, saj je zanj to predstavlja strup. To je indikator - ali lahko telo sprejme več MMS-a? Če je temu tako, potem vaše telo pri tem uspešno sodeluje.


V primeru raka morate delati.


Začnite počasi, potem pa hitro pospešujete vnos MMS-a. Najprej 2x na dan, če nimate slabosti lahko zvišate na 3x do 5x na dan. Proti slabosti jejte nastrgano jabolko. Ne uporabljate strgalo iz pločevine ampak iz jekla. Pojejte dva, lahko tudi 4 jabolka, takoj po MMS-u, ali tik preden občutite slabost. Če imate kljub temu težave, popijte žličko sode bikarbone zmešane z vodo. Toda najprej jabolka.


Pokazatelj, da stvar pri vas ne deluje je samo v primeru, če MMS-a sploh ne prenašate, tudi najmanjšo količino ne. Toda bodite vztrajni, kljubujte slabosti, lahko jo premagate!
V primeru da vam to ne uspeva, potem to pomeni, da se rak hitreje širi, kot pa ga lahko uničujete.


Toda upanje je še vedno tu. Če ne morete popiti več kapljic, potem zmanjšajte število, pa jih pogosteje jemljite, npr.: vsaki dve ali eno uro.
Obstajajo tudi druga zdravljenja, npr. s sodo bikarbono, z essiac čajem, graviolo, Budwig ali Brandt dieta ... toda nikdar ne prenehajte z MMS-om!!!

Jim Humble


Op. prevajalca: vsekakor lahko vsak prične z zgoraj opisanim protokolom, toda sam svetujem še dodatno zdravljenje - predvsem L-lizin in L-prolin, skupaj z Budwigovo dieto, s protokolom soda bikarbona, z ozonsko terapijo in vodikovim peroksidom, verjetno pa je MMS še najbolje kombinirati z DMSO-jem. Budwig dieta mora biti sestavni del vsakega zdravljenja!


Splošna navodila za uporabo MMSNega ustne votline z MMS


MMS kapljice so učinkovito sredstvo za zdravljenje bolezni ustne votline in vnetih dlesni. Uporabite 10 kapljic MMS. Odmerite 10 kapljic MMS, dodajte 50 kapljic citronske kisline ali limoninega soka, počakajte 3 minute in nato dodajte ca. pol kozarca vode (4 unče).


Uporabite mehko zobno krtačko in jo prelijte s pripravljeno tekočino ter nato temeljito operite zobe in dlesni. Sprva bodite nežni. Postopek ponavljajte 3 ali 4 krat dnevno prve 3 ali 4 dni, nato enkrat dnevno.


Uporabite posebej pripravljeno raztopino za izpiranje ustne votline in za grgranje. To delajte počasi, tako da se lahko pri tem sprosti določena količina plina CIO2. Nevidni plin CIO2 bo uničil vse bakterije v vaših ustni votlini, ne da bi pri tem poškodoval občutljive dlesni ali boleča mesta na jeziku. Nato nekaj tednov krtačite zobe z MMS raztopino vsaj enkrat dnevno.


Vaša ustna votlina bi morala biti v veliko boljšem stanju že po enem tednu, vendar pa se bo stanje postopoma izboljševalo nekaj tednov, preden boste dosegli popoln rezultat. Nato lahko postopek čiščenja izvajate dvakrat ali trikrat tedensko.Prva pomoč pri zobobolu


Obstaja veliko povratnih informacij o tem, da je zobobol v celoti izginil samo nekaj minut po tem, ko so pacienti uporabili MMS oz. ga zadržali v ustni votlini dve minuti. To je ena tistih situacij, ko ne morete priti do zobozdravnika in nimate druge izbire, kot da si lajšate bolečino, medtem ko čakate, da se boste uvrstili na čakalno listo pri zobozdravniku, kar lahko traja nekaj dni ali tednov.


Vendar pa se ponovna bolečina v zobu po enem ali dveh tretmajih z MMS ne ponovi naslednjih 12 do 24 ur. Razlog za bolečino v zobu je ponavadi bakterijska okužba, ki je prodrla globoko v zob oz. v bližino živca. S tem ko v usta vzamete blago MMS raztopino in močno krtačite površino zoba na mestu, kjer bi lahko bila luknjica, se lahko vonj plina CIO2 dovolj dolgo zadrži v zobu, tako da ga bakterije ''zaznajo'', pri čemer se vse bakterije uničijo in tako več ne morejo razžirati zoba v bližini živcev. Zob več ne bo povzročal bolečin, vendar samo tako dolgo, dokler v zobno luknjico ponovno ne zaide hrana, ki bakterijam omogoči, da se lahko ponovno hranijo.


Ta postopek se lahko izvede z nizkim doziranjem, in sicer na sledeč način: 1 kapljica MMS v majhnem kozarčku in 5 kapljic kisline. Po 3 minutah je potrebno dodati 1 do 2 žlici vode in raztopino premešati z zobno krtačko. Vaša zobna krtačka je sedaj sterilizirana. Sedaj vlijte raztopino na krtačko, s katero krtačite boleči zob ali zobe. Postopek ponavljajte 2 minuti ali več.Nega zob občutljivih na pritisk


V kolikor je vaš zob občutljiv na pritisk - ko ugriznete, začutite bolečino - to običajno kaže na infekcijo podzobnega tkiva. V tem primeru je samo krtačenje neuspešno, vendar pa predstavlja opcijo za zmanjšanje in odpravljanje infekcije zoba. Naredite to hitro.


Takoj pričnite uporabljati vaš običajni odmerek MMS bolj pogosto. Če npr. običajno uporabljate 8 kapljic zjutraj in zvečer, morate sedaj ta odmerek povečati, tako da v obdobju najmanj dveh dni postopek ponavljate na vsaki 2 uri oz. tako dolgo, dokler občutljivost ne izgine. Infekcija se bo v večini primerov pozdravila brez zastrašujočega posega v koreninski zobni kanal. Na ta način se boste izognili močnim antibiotikom, ki jih zobozdravniki običajno predpišejo za zdravljenje infekcije. Prav tako se boste izognili nadaljnjim postopkom za ''reševanje zoba''. Ta nasvet temelji na dejanskih izkušnjah in na izkušnjah uporabnikov.Okužba s kandido in slab zadah


V kolikor je vaš jezik obložen z belo oblogo, ki jo povzroča kandida, morate skrtačiti jezik. Če imate slab zadah, morate skrtačiti koren jezika, kjer železov dioksid povzroča nastanek nekaterih vrst bakterij. Obstaja klinika, ki je patentirala krtačko za nego jezika ter specialno tekočino MMS, ki uniči bakterije, ki povzročajo slab zadah. Vendar pa imamo v našem primeru MMS, ki sprošča plin CIO2. Tako morate poleg nege zob samo še krtačiti zgornji del jezika. Uporabniki MMS nimajo slabega zadaha, kar bodo hitro opazili tudi drugi.Ali bo MMS pobelil vaše zobe?


Obstajajo določene napačne informacije o tem, da MMS povzroča obarvanost zob. Sovražniki MMS-ja so najverjetneje našli nekoga, ki že leta kadi in pije kavo oz. si redko umiva rjave zobe. Dvomljivci takšne fotografije objavljajo na svojih blogih, običajno z naslovom ''Poglejte kaj lahko MMS naredi z vašimi zobmi.'' V nasprotju s tem tisti, ki MMS redno uporabljajo za nego ustne votline, dlesni in zob ne potrebujejo fotografij za dokazovanje pozitivnega učinka. Lahko se preprosto nasmejijo in pokažejo sijoče bele zobe. Res pa je, da nekateri uporabniki MMS-ja ne uporabljajo pravilno, redno ter s potrebno disciplino. Vendar pa se lahko tisti, ki imajo pravilni pristop čez čas pohvalijo z bleščeče belimi zobmi. Zobne obloge in obarvanost postopoma izgineta.Ali MMS odstrani zobne obloge kot posledica večletnega nastajanja?


Poraja se vprašanja, ali lahko MMS odstrani zobni kamen brez posega zobozdravnika. Odgovor je ne. V primeru dvakratnega dnevnega krtačenja z MMS lahko odstranjevanje zobnega kamna traja več let, zato je najbolje, da zobni kamen odstrani zobozdravnik. Po tem posegu pa lahko z uporabo MMS preprečimo oz. se izognemo nastanku novega zobnega kamna. Zobozdravnik vam ponavadi pove, da je nastanek zobnega kamna nekaj običajnega in da je potrebno postopek od časa do čas ponoviti. Dejstvo je, da je v naših ustih prisotna sluz in da se ponoči odlaga na zobeh, ne glede na to, ali zobe krtačimo ali ne.


V kolikor zaradi genetskih vzrokov ne nastaja prekomerna sluz, vam bo izpiranje ust z MMS zvečer in zjutraj pomagalo, da se v vaših ustih ne bodo zadrževale bakterije. Sluz bo ponoči izhlapela, ker več ne bodo prisotne bakterije, ki bi ustvarile zobni kamen, ki se odlaga na zobeh.


Tega učinka nismo preučevali, zato lahko to preverite sami in nam, v kolikor ste reden uporabnik MMS, posredujete povratno informacijo.Ali bo MMS pozdravil infekcijo kot posledica gnojnega vnetja?

Mail: Juan za Jima Humbla


Ta mail sem napisal zato, da opišem, kako MMS deluje v primeru gnojnega vnetja. Mislim, da že veste, da je bil ta postopek učinkovit pri mnogih ljudeh, kot se je izkazalo tekom let. Zobozdravnik v nobenem primeru ne more vedeti, ali je izvor gnojnega vnetja v zobu ali kje drugje. Zobozdravnik si pomaga z rentgensko sliko in vam v primeru, da slika pokaže sledi infekcije, pove da je potrebno zdraviti zobno korenino.


V nobenem primeru pa na podlagi rentgenske slike ni možno razbrati in z gotovostjo vedeti, ali je vzrok gnojenega vnetja v zobu ali dlesnih. V mojem primeru so mi povedali, da je rentgenska slika pokazala, da se je pod zobom oblikoval gnojni žepek.


Leta 2003 sem si dal narediti porcelanske krone. Ko se je pojavil zobobol in mi je zobozdravnik povedal da gre za gnojno vnetje, nisem mogel verjeti. Celo ko sem videl rentgensko sliko, sem vedel da ni možno, da bi se zob zagnojil do te mere v obdobju 6 let po vseh postopkih, ki sem jih opravil. Bil sem mnenja, da je vzrok infekcije v dlesnih, ne glede na to kaj je pokazala rentgenska slika oz. kar je povedal zobozdravnik. Začel sem iskati čudežna zdravila in tako našel MMS. Kot veste, sem uporabljal DMSO in MMS, kar je odpravilo infekcijo že po nekaj dneh, vendar se je infekcija ponovila čez teden ali dva, tako da sem moral postopek ponavljati.


Dobil sem idejo, da bi dal MMS v ustno prho tako, da bi lahko raztopina prodrla globoko v zobno korenino, kar se je izkazalo kot najbolj učinkovit način zdravljenja gnojnega vnetja. Uporaba MMS in raztopine za izpiranje je v celoti odpravila vzrok vnetja, ki se kasneje več ni ponovilo.


Dal sem 10 kapljic MMS v poln kozarec mineralne vode - za polnjenje komore za tekočino v ustni prhi in nato izvedel običajno izpiranje ustne votline. Ustna prha je opremljena s t. i. kanulami, ki se pritrdijo na ustno prho in delujejo kot brizgalke, uporabljajo pa se za globinsko čiščenje; le-te sem ob tej priliki tudi sam uporabil.


To sem vam hotel povedati zato, da bi lahko informacijo posredovali tistim, ki jih to zanima. Upam, da ljudje vedo, da je potrebno dodobra razmisliti, ali je dejansko potreben postopek čiščenja koreninskih kanalov zgolj samo zato, ker vam je to povedal vaš zobozdravnik. Poskušajte očistiti zobni kanal z MMS in ustno prho in se prepričajte, kako dobra rešitev je to. Prav neverjetno je, kako hitro vam lahko ta metoda posreduje olajšanje. Bolečina hitro pojenja, čez čas popolnoma izgine in se več ne ponovi. Na splošno nisem zagotovo vedel, ali je res šlo za gnojno vnetje v notranjosti zoba, čeprav je bil izvor v dlesnih oz. pod korenino zoba.


MMS je prav tako pozdravil celotno ustno votlino. Čutil sem infekcijo dlesni, in sicer na mestu, kjer sem si pred 15 leti dal odstraniti modrostni zob. Neprijetna bolečina je izginila s ščetkanjem z MMS in splakovanjem ustne votline z MMS.


Juan
INHALACIJA - prehlad, vnetje sinusov


Za uporabo MMS veljajo VARNOSTNA OPOZORILA, pri čemer gre za zelo učinkovito sredstvo za odpravljanje rinitisa, infekcije sinusov, infekcije ušes, prehlada, vnetega grla, hropenja, bronhitisa in bakterij, ki prebivajo v nosni votlini ali sinusih. Obstajajo poročila o tem, da je MMS učinkovit tudi pri zdravljenju infekcije notranjega ušesa. Vendar je pri tem potrebno dosledno upoštevati varnostna opozorila.


Skozi usta ali nos boste inhalirali manjše količine plina CIO2 iz kozarca. Dosledno upoštevajte varnostne napotke, ki so podani v nadaljevanju!


Pripravljene mešanice v nobenem primeru ne pijte, ker mešanici ni dodana voda. Ne prekoračite dovoljene količine dveh ali treh kapljic. Upoštevajte, da je plin CIO2, ki nastaja pri MMS tisti, ki pobije bakterije. Za razliko od mešanice MMS, ki jo lahko popijete, vam metoda inhaliranja čistega plina CIO2 skozi nos najbrž zagotavlja najhitrejši način za pobijanje bakterij v glavi in sinusih.


Vendar pa je potrebno na tem mestu podati resno opozorilo - NE PREKORAČITE DOVOLJENEGA ODMERKA. NE INHALIRAJTE PREMOČNO PLINA CIO2 V PLJUČA SKOZI DALJŠI ČAS. Vaša pljuča bi plin CIO2 hitro absorbirala, tako kot zrak, vendar pa bi absorpcija plina CIO2 povzročila nepričakovano porabo kisika. Ko boste izvajali ta postopek, si privoščite vmesne pavze in dihajte normalno. To opozorilo bomo ponovili večkrat. V PRIMERU PREKOMERNEGA ODMERKA IN GLOBOKEGA INHALIRANJA SE LAHKO POŠKUDUJEJO PLJUČA.


Kot smo že zapisali lahko zmešate 2 do 3 kapljice MMS z običajno kislino (nefiltrirani vinski kis ali citronska kislina ali limonin sok) s 5 kapljicami kisline na vsako kapljico MMS. Mešanico nalijte v manjši kozarec. Ne dodajajte vode ali česarkoli drugega. NE PIJTE TE MEŠANICE.


Takoj boste zaznali plin CIO2. Kozarec držite pod nosom in pri tem počasi vdihnite plin, tako da le-ta zakroži skozi nosno votlino in sinusne odprtine. Plin bo prav tako potoval po grlu, vse do glasilk. Počasi vdihnite skozi nos, tako da se bo plin na določenih mestih lahko zadržal za kratek čas. Za nekaj sekund zadržite dih. Vonj plina CIO2 bo zašel tudi v eustahijevo cev in morda tudi v notranje uho.


Po štirih počasnih inhalacijah odmaknite kozarec z raztopino in vdihnite normalni zrak.


VZROK ZA PREVIDNOST. V vaše telo prihaja čisti plin CIO2. Vaše rdeče krvne celice ga absorbirajo kot kisik. Zaradi tega boste začasno zmanjšali količino kisika, ki je potreben za vaše telo.


TE METODE NE UPORABLJAJTE, če imate angino, če potrebujete dodaten kisik za dihanje, pri težavah z dihanjem, v kolikor uporabljate MMS interno (če MMS pijete z vodo), več kot 10 kapljic v roku zadnjih 2 ur.


Ko pijete odmerke MMS, se počasi sprošča plin CIO2. Rdeče krvne celice normalno absorbirajo kisik iz pljuč; pri tem morda 20% rdečih krvnih celic kisika ne absorbira. Malo kasneje kri potuje okrog želodčne sluznice in 20% rdečih krvnih celic, ki niso absorbirale kisika, absorbira CIO2, zato ker ga prepoznavajo kot kisik. Pri običajni uporabi MMS (v primeru pitja) je tako običajna količina kisika za telo zagotovljena, količina absorbiranega plina CIO2 pa se samodejno zmanjša, ker 80% (kot primer) rdečih krvnih celic telo oskrbuje s kisikom kot običajno.


POVZETEK:

Če inhaliramo CIO2 kot plin, ki nastaja v manjšem kozarcu, in če se ta plin zadržuje nekaj sekund v sinusih, nosni votlini in glasilkah, ima takojšnji antibakterijski učinek, ki pobije bakterije in patogene klice, na podlagi česar zmanjšuje nastanek sluzi.


Bakterije, ki povzročajo prehlad in virusi, ki povzročajo gripo, so naseljeni v sluznici, ki jo telo proizvaja zaradi prisotnosti bakterij ali virusov v telesu. Pljuča in sinusi začnejo izločati tekočino, ki se oblikuje v lepljivo sluz v sinusih, pljučih in bronhiolih. Bakterije se nato razmnožujejo in potujejo naprej do sluznice - razen v kolikor teh bakterij ne pobijemo z zunanjim agentom, kot npr. z MMS.


Bistvenega pomena je, da uporabniki nimajo slabih izkušenj z MMS.VARNOSTNI NAPOTKI


Kot nadaljnji varnostni ukrep je potrebno premisliti o posledicah prekomernega doziranja:


1.

Namesto 15% rdečih krvnih celic, ki prenašajo CIO2 po telesu lahko izrinemo potreben kisik, če 25% ali 30% naših rdečih krvnih celic absorbira CIO2 namesto kisika. Zaradi tega je potrebno po štirih ali petih vdihih iz kozarca narediti pavzo, zato da se oskrba možganov ali telesa s kisikom ne prekine.


2.

Ker ta metoda posreduje čisti plin CIO2 neposredno v telo, bo le-ta hitro zaokrožil po celotnem telesu, kar bo zagotovilo hitro uničenje patogenih snovi v celotnem telesu, kar pa lahko povzroči hudo in nenadno slabost zaradi posledic hitre toksikacije oz. zaradi strupenih snovi, ki se prehitro odplavijo v kri.


3.

Pljuča se lahko poškodujejo, ne da bi se pri tem zavedali prekomernega doziranja.


4.

Zaradi globokega inhaliranja lahko pride do izgube zavesti. Vonj plina CIO2 se lahko vdihava tako kot kisik. MMS ki je raztopljen v vodi ima neprijeten vonj, medtem ko vonj MMS ni preveč izrazit in zaradi tega ne varuje pred prekomernim doziranjem. Pravzaprav bi lahko pomislili, da se ne dogaja nič posebnega, kar pa bi vas lahko preslepilo in navedlo k temu, da so morda dovoljeni večji odmerki in bolj intenzivno inhaliranje. Vendar temu ni tako. Bodite odgovorni in ne pretiravajte.


5.

V kolikor bi MMS dali v vlažilec zraka, bi imeli v zraku za čas ene ali dveh ur zagotovljen kontinuiran pretok plina CIO2 brez vonja, vendar pa tega ne priporočamo zaradi potencialne nevarnosti, da bi v takšnem prostoru zaspali oz. zaradi nevarnosti prekomerne porabe kisika. V prostoru je sicer dovolj kisika, vendar pa naša pljuča CIO2 absorbirajo kot kisik, kar je v primeru daljše izpostavljenosti nevarno za človeka.


6.

Če uporabite CIO2 za odpravljanje plesni in glivic, poskrbite za to, da v prostoru ni domačih živali in ptic. V času čiščenja prostora s CIO2 zaprite vrata. Za čiščenje prostora uporabite 10 do 20 kapljic mešanice MMS; mešanico nalijte v kozarec in ga postavite na sredino prostora. Nato prostor zaprite in ga zapustite za eno uro. CIO2 bo počasi izhlapeval in sčasoma zapolnil prostor.Čeprav lahko z MMS premagamo prehlad in z inhalacijami MMS pozdravimo infekcijo sinusov, pa imajo ljudje pogosto občutek lepljivih izločkov v pljučih. Telo zazna prisotnost sluzi, zaradi česar se sproži kašelj, da bi se odvečna sluz izločila iz telesa. MMS vam pri kašlju ne pomaga. V nekaterih primerih je lahko kašelj življenjsko nevaren, čeprav so bile bakterije uničene z normalnimi količinami MMS, še posebej v primeru strategije ''uživanje MMS čez dan''.

CDS (ClO2raztopina) BREZ vonja in okusa!

New CDS(Chlorine Dioxide Solution)MMS nakup

- www.ebay.de- iskalna fraza:MMS Natriumchlorit

- nakup v slovenijiZa vse ljudi dobre volje!

Vsebina ima zgolj in izključno leinformativninamen!