Mizarstvo Urbanija Marko s.p. | Moderno pisarniško pohištvo


Nudimo vam pisarniško pohištvo visoke kakovosti in moderno pisarniško pohištvo po izjemni ceni. Smo ponosni na naše izdelke, saj se osredotočamo na strankino mišljenje in skupaj z njimi najdemo idealno rešitev, ki jo največkrat predstavlja moderno pisarniško pohištvo. Najdemo tudi rešitve za zasebne pisarne, odprte prostore, konferenčne sobe, dvorane za izobraževanje idr. Z veliko truda si prizadevamo, da bi s proizvodnjo izdelkov z daljšo trajnostjo oblikovali pisarniško pohištvo, ki temelji na okolju prijaznem oblikovanju in dolgotrajnosti. Moderno pisarniško pohištvo oziroma njegova izdelava se dandanes zlasti naslanja na vrnitev k naravnim oblikam in teksturam v hiši. Pisarniško pohištvo pri našem mizarstvu predstavljamo z različnimi programi takšnih in drugačnih površin, ki so namenjene opremljanju vseh vrst poslovnih prostorov in sicer recepcij, službenih in domačih pisarn, kabinetov, sejnih sob, predavalnic, kongresnih centrov do prostorov za prosti čas

Naše pisarniško pohištvo obsega:

    • pisarniške omare in regali,
    • pisarniški predalniki,
    • nastavki,
    • nadgradnje in pripomočki,..

Pohištvo za pisarne po naročilu

Med najpogostejše pisarniško pohištvo vsekakor uvrščamo pisalne mize, ki so daleč najbolj pomembni elementi danega pohištva. Uporabljajo se za branje, pisanje, kot podloga za računalnik idr. Mize različnih oblik in vrst je mogoče najti v vseh sodobnih pisarnah, saj predstavljajo pohištvo za pisarne. Moderno pisarniško pohištvo lahko v vašem prostoru ustvari posebno obliko dekorativne umetnosti. Poleg funkcionalne vloge lahko služi tudi simbolično. Pisarniško pohištvo je lahko izdelano iz več materialov tako kot kuhinjski pult. Gre za uporabo materialov iz kovine, plastike in lesa.

Za pisarniško pohištvo dostopen cenik

Za moderno pisarniško pohištvo je cenik na ogled na spletni strani podjetja Urbanija Marko s.p. Oglejte si ga in si ne zagotovite samo že prej omenjene kuhinjske obloge temveč tudi pohištvo za pisarne po naročilu že danes. Smo zaupanja vreden partner, ki vam jamči najboljšo izbrano rešitev. To velja tudi za izdelovanje pultov. Ob naročilu bomo poskrbeli za kvalitetno pisarniško pohištvo in cenik, ki bo dostopen vsem vam. Moderno pisarniško pohištvo je lahko izdelano iz poljubnih materialov v vseh cenovnih razredih, tako, da se v našem podjetju najde za vsakogar nekaj.

Mizarstvo Urbanija Marko s.p., povezava do naše spletne strani: