Mize Mizarstvo Urbanija | Kuhinjske ovalne mize in jedilne mize po naročilu

Kuhinjske mize, jedilne mize in mize za jedilnico

Izbira nove jedilne kuhinjske mize bo preoblikovala vašo kuhinjo v privlačen prostor. Jedilne mize ne boste uporabljali samo ob posebnih priložnostih temveč tudi vsakdan. Naše mizarstvo vam pomaga pri izbiri mize za jedilnico po vašem okusu.
Ni važno, kakšne kuhinjske ovalne in jedilne mize po naročilu imate v mislih. Mi smo tukaj za pomoč pri oblikovanju in načrtovanju. Preglejte naš velik izbor in se odločite za kvalitetno pohištvo za vaš dom. Naj jedilna miza oziroma njena uporaba vaše življenje naredi lažje. Izbirate lahko med preprostimi, klasičnimi slogi kot tudi med moderno eleganco.
Kuhinjske ovalne mize in jedilne mize po naročilu so potrebne v vsakem stanovanju, domovih, šolah in drugih ustanovah. Cena miz je odvisna od lesa, velikosti in samih detajlov. Pri nas je za stranke, ki rade eksperimentirajo v ponudbi tudi laboratorijsko pohištvo.
Zadnje čase so pogoste mize po naročilu za dnevne sobe. Zaradi trenutnih trendov jih ločimo in sicer poznamo klasično izdelano iz lesa ali stekla ; ter na modernejšo, kjer se za klubsko mizico. Gre za zelo praktične mizice v smislu odlaganja prigrizkov, pijače ali časnika ter so osrednja točka v kolikor se nam pridruži družinski član ali obisk v dnevni sobi.

Okrogle kuhinjske mize in ovalne mize po naročilu

Ni važno, kateri slog jedilne mize izberete, saj morajo biti mize po naročilu več kot le to. Imajo namreč več načinov uporabe. Poleg obedovanja še pisanje domačih nalog vašega otroka, valjanje in pripravljanje peciva, igranje družabnih iger itd.
Če imate majhen prostor so kuhinjske ovalne in jedilne okrogle mize po naročilu idealna rešitev, saj se prilagodijo vašim potrebam. Izdelujemo mize po naročilu in sicer različnih geometrijskih oblik. Okrogla miza ne daje togega in resnega videza kot pravokotna ali kvadratna miza. Vaši kuhinji dodajo dekor pri tovrstnih mizah zaobljene oblike nog, ki jih sestavlja več posebnih oblik in krivulj. Okrogle mize so največkrat izdelane iz hrastovega, bukovega ali orehovega lesa. Če želite pripraviti večerjo ali kosilo za relativno veliko število ljudi so idealne ovalne mize. Zaradi zaobljenih vogalov je ovalna miza varna prav tako za živahne malčke.

Za pohištvo je lesena kuhinjska miza idealna rešitev

Pohištvo kot je miza je največkrat narejeno iz lesa. Lesena miza je idealna rešitev v prostoru, saj je les zelo trpežen in estetsko privlačen, zaradi česar je med najbolj iskanimi materiali za izdelavo miz. Strankam ugajajo naše mize po naročilu, saj se zavedajo odličnosti lesenih miz. So privlačne, trdne in enostavne za vzdrževanje. Lesena miza je prav tako odporna na gnitje, poškodbe in kljub dolgotrajnosti ne izgubi svojega čara. Kuhinjske ovalne in jedilne mize po naročilu so lahko narejene iz različnih vrst lesa, zaradi česar prikazujejo lepoto in raznolikost naravnih zakladov gozda.

Mizarstvo Urbanija Marko s.p., kuhinjske mize, povezava do naše spletne strani: