Mizarstvo Urbanija Marko s.p. | Kuhinjski delovni pult

Kuhinjski pult in delovni pult po vaši meri

Pri nas so vam na voljo kuhinjski delovni pulti različnih dimenzij in barv. Zavedamo se potreb naših kupcev in se trudimo za izpolnitev le teh. Nudimo vam pester izbor pultov, ki ga sestavljajo pulti iz kamna, elegantna obloga kot je pult ultrapas oziroma nam bolj poznani pulti iz laminata. Zadnja dva sta najpogostejša, saj se takšen kuhinjski delovni pult obnese zelo dolgo.
Za umazanijam in poškodbam najbolj izpostavljene dele pohištva vsekakor velja kuhinjski pult, zato je pomembno, da je vaš pult odporen na različne vplive
Kuhinjski pulti so izdelani iz različnih materialov v vseh cenovnih razredih, tako, da se v našem podjetju najde za vsakogar nekaj. Tudi moderne kuhinjske obloge, lesene mize po naročilu in ostalo pohištvo za vaš dom.

Možni robovi na kuhinjskem pultu:

    • navaden rob
    • polokrogel rob
    • okrogel rob

Kuhinjski pult in cenik

Poznamo različne vrste kuhinjskih pultov. Od vas je odvisno, za kateri delovni pult se boste odločili. Pri izbiri za kuhinjski delovni pult morate upoštevati estetsko ujemanje s prostorom kot tudi vaše želje in težo denarnice. Kuhinjski pulti in cenik so dostopni vsem vam na naši spletni strani. Odlikujejo se na dolgi tradiciji in kakovosti s strani oblikovalcev in arhitektov.

Pulti iz kamna, pulti iz laminata in pulti ultrapas

Zadnje čase so priljubljeni pulti iz kamna, ki se odlikujejo po praktičnosti, trpežnosti ter lepem videzu. Trajna in praktična uporaba kamna ter njegovo enostavno vzdrževanje vam omogoča dodatno zadovoljstvo. Pulti iz kamna so namreč odporni na različne odrgnine in vreznine. V nasprotju je kuhinjski pult, ki je izdelan iz lesa. Pulti iz kamna so prav tako kakovostni, ker ne vpijajo tekočin in zato ne nabrekajo. Nanje lahko brez skrbi postavljate vročo posode s štedilnika ali iz pečice. Takšen delovni pult odlikuje enostavno čiščenje, saj lahko uporabljate detergente, ki jih sicer uporabljate dnevno pri čiščenju druge posode. Kamnit delovni pult bo vaši kuhinji dal lep videz ter vam bo doživljensko služil.

Najpogostejša rešitev pa so še vedno kuhinjski pulti laminat, ki nudijo največjo izbiro tako barv kot tudi vzorcev. Ti delovni pulti imajo lahko različne imitacije lesa ali kamna. Kuhinjski delovni pult kot je pult ultrapas je idealen za vašo notranjo opremo, saj ima visoke zahteve pri obremenitvah in trdoživosti materialov.

Mizarstvo Urbanija Marko s.p.delovni kuhinjski pulti iz kamna in iz laminata, povezava do naše spletne strani: