Mizarstvo Urbanija Marko s.p. | Laboratorijsko pohištvo


Pri nas nudimo laboratorijsko pohištvo z maksimalno opremljenostjo. Po nekaj desetletij tradicije pri sami proizvodnji kvalitetne opreme za laboratorij vam za laboratorijsko pohištvo omogočamo široko izbiro med celotno linijo primerov iz kovine. Vsekakor upoštevamo stroge zahteve poklicnega laboratorija in sicer robustno konstrukcijo vsake omare, natančno oblikovane plošče, varjene vogale, dvojno steno vrat in predalov ter trajno zaščito pred prahom plošč. Vse to in še več zagotavlja večletno delovanje mizarstva izdelave za laboratorijsko pohištvo v privlačno sodobnem okolju.
Če ne veste ali laboratorijsko pohištvo ustreza prostoru oziroma niste seznanjeni z njegovo uporabo, nikakor ne oklevajte ter nam pišite na spletni naslov ali nas pokličete. Naše izkušeno osebje vam zagotavlja pomoč pri oblikovanju vašega laboratorija, zagotavljanju ponudbe ali enostavnem odgovarjanju na informativna vprašanja. Torej nudimo vam svetovanje, načrtovanje, dobavo, enostavno montažo in morebitno popravilo.

Laboratorijsko pohištvo in oprema

Če si želite dela v okolju polnem eksperimentov in raziskovalnega dela je laboratorijsko pohištvo za vaš prostor najboljše, kar si lahko v tem trenutku zaželite. Glavna prednost našega podjetja za laboratorijsko pohištvo oziroma njegovo izdelavo je maksimalna opremljenost laboratorija, ki jo prilagodimo glede na način gradnje, kot tudi na posebnosti okolja. Tako med laboratorijsko pohištvo sodi pester izbor spodnjih omaric, vnetljivih omar za shranjevanje. Imenovane omarice so prilagodljive, saj omogočajo pri oblikovanju vašega laboratorija enostavno montažo in dodajanje dodatnih primerov. Vsi naši izdelki so v skladu s standardi kakovosti, ki jih predpisuje EU. Pri vsem tem upoštevamo priporočila, ki veljajo za laboratorijsko pohištvo in tovrstno opremo v EU.

Laboratorije vam tako po želji opremljamo z:

    • lesenim pohištvom POLO lastne proizvodnje ,
    • kovinskim pohištvom FLORES VALLES,
    • leseno/kovinskim pohištvom.

Laboratorijsko pohištvo po meri

Mizarstvo Urbanija Marko s.p. za vas načrtuje in gradi praktično, elegantno in človeku prijazno pisarniško pohištvo, kot tudi laboratorijsko pohištvo, s pomočjo katerega se lahko osredotočite na znanost odkrivanja in testiranja. Imamo izkušnje in znanja pri načrtovanju ter gradnji številnih izobraževalnih, vladnih in zdravstvenih aplikacij. Pri nas se lahko prav tako odločite še za kuhinjski pult, saj je izdelovanje pultov ena izmed naših najbolj iskanih storitev.

Mizarstvo Urbanija Marko s.p., povezava do naše spletne strani: