PREFINJENOST STENSKE OBLOGE IN KUHINJSKE OBLOGE

Stenska obloga ne da vašemu prostoru samo slog, temveč tudi lepoto in razsežnost. Stenske obloge s pestro izbiro modelov in z bogatimi teksturami ustvarijo popolno ozadje sobe za današnji način življenja. Uporabite glamur, ki ga ima stenska kuhinjska obloga in poskrbite za ozadje vašega prostora ter si zagotovite pohištvo za dom pri nas. Ni pomembno ali so vaši prostori moderni ali tradicionalni, obdajte jih s trajno kakovostjo modelov kot je stenska obloga. Vzporedno se lahko odločite še za mize po naročilu, ki bodo zapomnile vaš prostor. Naše poslanstvo je ustvariti notranjost prostorov z materiali kot so kuhinjske obloge in dekorativne stenske obloge. Te uspešno združujejo razkošje, lepoto, inovacije, okoljsko zavest, učinkovitosti in materiale.


KUHINJSKA OBLOGA PO MERI

Kuhinjska obloga je navadno montirana nad kuhinjskim pultom. Največkrat je izdelana iz kaljenega stekla. Na voljo so kuhinjske obloge različnih oblik, modelov in barv, ki ustrezajo vsaki želji, vključno s trendi danes. Stenska kuhinjska obloga lahko vsebuje tudi kombinacije različnih materialov in sicer stekla ter laminata. Oba dajeta kuhinji eleganten videz. Pripeljite nov navdih v vašo kuhinjo in naj bo kuhinjska obloga vaša izbira. Nudimo vam izdelavo priljubljene steklene kuhinjske obloge, ki je enostavna za čiščenje. Steklena kuhinjska obloga da kuhinji moderen videz ter praktičnost pri čiščenju. Vsa stekla so izdelana po merah in prilagojena vašim željam. Izberete si design, ki vam najbolj ustreza.
Steklena kuhinjska obloga ima več variant:
-navadno steklo (barvana stena),
-barvano steklo,
-steklo z različnimi folijami.


STENSKA OBLOGA ZA DEKOR

Stenska kuhinjska obloga je uporabljena kot dodatek prostoru, ki ga želimo opremiti s prefinjenimi odtenki. Barvni toni mu dodajo blišč in sijaj s pomočjo svetlobe. Stenske obloge so trpežne in zadnjih mnogo let zelo trendovske. Naše mizarstvo ni samo odlična izbira za kuhinje, temveč tudi za kopalnice in hodnike. Stenska kuhinjska obloga namreč z lahkoto preoblikuje gole stene v zanimivo točko v vašem domu.
Za dekor vam nudimo izdelavo priljubljene steklene kuhinjske obloge za vašo kuhinjo. Izbirate lahko med prenekaterimi motivi ali barvami. Izberete lahko design, ki vam najbolj ustreza. Za izvedbo je potrebno uporabiti kaljeno steklo zaradi večje obstojnosti in trdnosti. Montaža stekel se izvaja na dokončno postavljeni kuhinji. Odločite se za steklene stenske obloge in si pripeljite nov navdih v vašo kuhinjo.

Mizarstvo Urbanija Marko s.p., povezava do naše spletne strani: