Leseni nadstreški in lesene pergole

Leseni nadstreški podjetja M-Kaiser so poznani predvsem kot leseni nadstreški za avtomobile in leseni nadstreški za terase.


Leseni nadstreški - vrste

Leseni nadstreški vam nudijo celoletno zaščito. V naši ponudbi se nahajajo leseni nadstreški za avtomobile in leseni nadstreški za terase. Leseni nadstreški za avtomobile in ostale naše nadstrešnice so sestavljene iz navadnega ali lepljenega lesa, zaščitenega s kvalitetnimi premazi, zato naši leseni nadstreški ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Leseni nadstreški za avto, leseni nadstreški za terase, nadstrešek pred vhodom in lesene pergole nasploh so na voljo v treh različnih oblikah streh. V naši ponudbi pa so tudi alu profili in z njimi ustvarjeni aluminijasti nadstreški. Leseni nadstreški so v vsakem trenutku na voljo za nadgradnjo.

Leseni nadstrešekLeseni nadstreški - uporaba

Leseni nadstreški za terase so uporabni kot leseni nadstreški za terase, nadstrešek pred vhodom ali kot leseni nadstreški za lesene pergole. Leseni nadstreški in lesene pergole so na voljo v različnih barvah. Leseni nadstreški so lahko zastekljeni tudi z Makrolon multi prekatnimi ali polnimi ploščami, ali pa z akrilnimi ploščami Plexiglas. Leseni nadstreški (leseni nadstreški za terase, nadstrešek pred vhodom, leseni nadstreški za avtomobile in ostale nadstrešnice) oziroma lesene pergole so lahko postavljenev roku enega dneva.


Leseni nadstreški za avtomobile

Celoletno zaščito vašega avtomobila zagotavljajo leseni nadstreški za avtomobile. Leseni nadstreški so narejeni iz kvalitetnega lesa, leseni nadstreški za avto pa so na voljo tudi v različnih barvah. V standardni izvedbi so leseni nadstreški za avto tako kot lesene pergole in nadstrešek pred vhodom izdelani iz lesene podkonstrukcije. Kot vse ostale naše lesene nadstrešnice tudi leseni nadstreški za avtomobile ne potrebujejo posebnega vzdrževanja.


Leseni nadstreški za terase

Leseni nadstreški za terase so sestavljeni iz visokokakovostnega lesa in kritine iz Makrolon ali Plexiglas plošč, pravega stekla ali pločevine.Naši nadstreški za terase so kot ostali leseni nadstreški na voljo v mnogih izvedbah.


M-Kaiser | Leseni nadstreški za terase in leseni nadstreški za avtomobile - povezave do naše spletne strani: