Kvalitetne Plexiglas plošče - akrilne plošče za nadstrešek

Akrilne plošče Plexiglas oziroma pleksi plošče podjetja M-Kaiser so odlična izbira kot plošče za nadstrešek. Vaš nadstrešek za avto bodo lahko sestavljale valovite plošče, prekatne ali polne akrilne plošče oziroma pleksi steklo najvišje kvalitete.


Akrilne plošče in druge plošče za vaš nadstrešek

Plexi plošče so verjetno najbolj uveljavljene kot prosojne plošče. Polne Plexiglas plošče za nadstrešek v osnovi sestavljajo sicer Plexiglas XTP in Plexiglas GS plošče ter XT Resist in XT Heatstop. Pri obeh različicah gre za kvalitetne pleksi plošče. V naši ponudbi pa so na voljo tudi polne in prekatne akrilne plošče Plexiglas, polikarbonatne kritine za nadstreške: Makrolon polikarbonatne plošče.


Plexiglas plošče imajo izredne kvalitete

Plexiglas plošče krasijo izredne kvalitete. Akrilne plošče so lahke za obdelavo, visoko odporne proti vremenskim vplivom in tako idealna kritina za nadstrešek za avto. Te pleksi plošče so termično preoblikovane, obenem pa so akrilne plošče tudi nelomljive. Pleksi steklo je UV-neprepusten, transparenten in ekstrudiran.

Pleksi stekloAkrilne plošče so idealna kritina za nadstrešek za avto

Akrilne plošče so zaradi kljubovanja vremenskim vplivom lažja odločitev za nadstrešek za avto, s Plexiglas ploščami pa so lahko pokriti tudi nadstreški za terase ali nadstreški za balkone. Kvalitetne pleksi plošče bodo vašemu avtu zagotovile varnost pred vsemi vremenskimi nevšečnostmi. Plexiglas akrilne plošče so sicer primerne tudi za druge vrste nadstreškov kot so npr. nadstreški za bazene. Akrilne plošče ali pleksi steklo so torej idealna izbira za plošče za nadstrešek.


Plošče za nadstrešek so zelo odporne na udarce ali toplotno sevanje

Plošče za nadstrešek ali akrilne plošče so poleg vsega zelo odporne na toplotno sevanje, funkcionirajo pa lahko do približno 70 stopinj. Obenem so Plexiglas akrilne plošče zelo vzdržljive proti kakršnim koli udarcem, porumenelosti in izgubi leska. V primeru porumenelosti in izgubi leska vam je za akrilne plošče Plexiglas na voljo 30-letna garancija.


M-Kaiser | Plexiglas akrilne plošče - pleksi plošče, povezave do naše spletne strani: