Nadstreški za avtomobile, aluminijasti nadstrešek ,leseni nadstrešek ali jekleni nadstreški

Avtomobilski nadstreški – vrste

Avtomobilski nadstreški podjetja M-Kaiser in ostale nadstrešnice vam nudijo celoletno zaščito. Nadstreški za avtomobile, ki jih nudimo, so: jekleni nadstreški, aluminijasti nadstreški in leseni nadstreški za avtomobile. Tako kot vse ostale nadstrešnice so tudi avtomobilski nadstreški lahko dobavljeni in montirani po celi Sloveniji.

 

Enokapni jekleni nadstrešekNadstreški za avto – jekleni nadstreški

Jekleni nadstreški so sodobni in elegantni nadstreški za avto. Nadstrešek za avto in ostale nadstrešnice iz jekla (nadstreški za balkone, nadstreški za terase) zagotavljajo maksimalno funkcionalnost. Jekleni nadstreški so kot nadstreški za avto na voljo v mnogih izvedbah. Jekleni profili kot avtomobilski nadstreški so visoko kvalitetni. Zaradi vročega cinkanja jekleni nadstreški za avtomobile na potrebujejo vzdrževanja. Jekleni nadstreški za avto so na voljo s tremi oblikami strehe. V standardni izvedbi so avtomobilski nadstreški izdelani iz jeklene podkonstrukcije. Jekleni nadstrešek za avto lahko nadgradite. Nadstreški za avtomobile (aluminijasti nadstreški, jekleni nadstreški, leseni nadstreški za avtomobile) so montirani enem dnevu.


Nadstreški za avto – aluminijasti nadstreški

Aluminijasti nadstreški se kot avtomobilski nadstreški odlično izkažejo. Visoko kakovostni alu profili pomenijo visoko kakovostne nadstrešnice. Kot jekleni nadstreški so tudi aluminijasti nadstreški za avto na voljo v treh oblikah strehe. Nadstreški za avto prenesejo obremenitve do 260kg/m2.  Avtomobilski nadstreški so vremensko odporni. Nadstrešek za avto lahko zasteklimo tudi z Makrolon prekatnimi ali polnimi ploščami, ali pa s Plexiglas kritinami. Aluminijasti nadstreški so postavljeni v enem dnevu.

 

Nadstreški za avto – leseni nadstreški za avtomobile

Nadstreški za avtomobile so na voljo tudi kot leseni nadstreški. Za avtomobile poskrbijo z odpornostjo na vremenske razmere tako kot jekleni nadstreški in aluminijasti nadstreški. Leseni nadstreški za avtomobile so iz visoko kakovostnega in dobro zaščitenega lesa, zaradi česar nadstreški za avtomobile ne rabijo veliko vzdrževanja. Leseni nadstreški za avtomobile so posebej priljubljeni kot nadstrešek za avto. Nadstreški za avtomobile kot leseni nadstreški so na voljo s tremi oblikami strehe. Leseni nadstreški za avtomobile so lahko zastekljeni z Makrolon ali Plexiglas ploščami. Nadstrešek za avtoin druge nadstrešnice vam postavimo v enem dnevu.


M-Kaiser | Nadstreški za avtomobile, aluminijasti nadstreški, jekleni in leseni nadstreški in druge nadstrešnice - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ulica heroja Staneta 24
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
05 912 74 30
040 895 656
Seznam fraz
nadstreški za avtomobile, avtomobilski nadstreški, nadstreški za avto, nadstrešnice, aluminijasti nadstreški, jekleni nadstreški, leseni nadstreški za avtomobile, nadstrešek za avto
ZEMLJEVID