Kritine za nadstreške, akrilne in polikarbonatne plošče

Kvalitetne kritine za nadstreške podjetja M-Kaiser. Kot kritina za nadstreške se lahko uporabljajo Plexiglas akrilne plošče, Makrolon polikarbonatne plošče in druge plošče za nadstrešek.


Kritine za nadstreške za učinkovito pokrivanje nadstreškov

Kritine za nadstreške so ključ do učinkovitega pokrivanja nadstreškov. Kritina za nadstreške je vitalni del strehe nadstreška. Slednjo lahko sestavljajo številne različne plošče za nadstrešek. Glede slednjih vam podjetje M-Kaiser na izbiro ponuja Plexiglas akrilne plošče in Makrolon polikarbonatne plošče.


Izbor plošče za nadstrešeke pomemben

Plošče za nadstrešek so torej ključnega pomena za vaš nadstrešek. Kvalitetne Plexiglas akrilne plošče in Makrolon polikarbonatne plošče se tako prilagajajo različnim zahtevam. Kritine za nadstreške se razlikujejo glede prepustnosti svetlobe, trdnosti in požarne zaščite. Kritina za nadstreške pa je lahko v kombinaciji z različnimi dodatki. Kritine za nadstreške je potrebno načrtovati, še preden se začne montaža nadstreška.


Polikarbonatne plošče zagotavljajo kvaliteto

Številni arhitekti, oblikovalci in praktiki se zavedajo kakovosti polikarbonatne plošče kot kritine za nadstreške. Makrolon polikarbonatna kritina vam je na voljo v dveh verzijah. Prekatna polikarbonatna kritina in polna polikarbonatna kritina dosegata zahteve kupcev. Za kritine za nadstreške lahko uporabite tudi valovite, polne in prekatne Plexiglas plošče oziroma akrilne plošče, ki jih vsebujejo skorajda vsi načrti za nadstreške. Kritina za nadstreške je torej pojem, pri katerem se splača razmisliti.


Akrilne plošče Plexiglas

Akrilne plošče so zaradi kvalitetne izdelave in materialov vsestransko uporabne. Plexiglas je prosojna polna, prekatna ali valovita kritina. Akrilne plošče so okolju izredno prijazne.


M-Kaiser d.o.o. | Kritine za nadstreške in akrilne plošče, polikarbonatne plošče - povezave do naše spletne strani: