Polikarbonatne plošče - Makrolon polikarbonat plošče

Makrolon je visokotehnološki polikarbonat, ki že 50 let izkazuje velik potencial za inovacije na področjih, kjer se uporabljajo polikarbonatne plošče.


Polikarbonat plošče Bayer Makrolon

Naše polikarbonat plošče vsebujejo polikarbonat Makrolon. Polikarbonat Makrolon se izdeluje v visokotehnološkem nemškem podjetju Bayer. Makrolon plošče tako odlikuje že 50 let izdelave in izpopolnjevanja same polikarbonatne plošče oziroma Makrolon plošče. Makrolon plošče predstavljajo različne in kvalitetne polikarbonat plošče: polne polikarbonatne plošče in prekatne polikarbonatne plošče v številnih izvedbah. Polikarbonat Makrolon glede na višino proizvodnje zaseda 2. mesto na globalni lestvici.


Polikarbonatne plošče, ki vsebujejo polikarbonat Makrolon

V podjetju M-Kaiser vam nudimo Makrolon - polikarbonatne plošče, in sicer Makrolon polne polikarbonatne plošče in Makrolon prekatne polikarbonatne plošče v različnih izvedbah. Polikarbonat plošče Makrolon so lahke, transparentne in odporne na udarce, torej so polikarbonat kakršnega potrebujete.


Makrolon polikarbonat plošče - polne polikarbonatne plošče

Polikarbonatne plošče Makrolon vam nudimo v izvedbi polne polikarbonatne plošče ali prekatne polikarbonatne plošče. V izvedbi polne polikarbonatne plošče so Makrolon plošče ekstrudirane polne polikarbonat plošče, ki so 250-krat varnejše kot steklo. Makrolon polikarbonat vam tako nudi žilavost, prosojnost in odpornost.


Makrolon polikarbonat plošče - prekatne polikarbonatne plošče

Polikarbonatne plošče Makrolon vam nudimo v izvedbi prekatne polikarbonatne plošče in polne polikarbonatne plošče. Prekatne polikarbonatne plošče so ekstrudiran polikarbonat, namenjen zastekljevanju. Prekatne polikarbonat Makrolon plošče so primerne predvsem za zunanje zastekljevanje - nadstreški za terase, nadstreški za avtomobile, nadstreški za balkone in druge nadstrešnice imajo lahko streho iz Makrolona. Tako kot polne polikarbonatne plošče so tudi te Makrolon plošče lahke in praktično nezlomljive. Na celotni program za polne polikarbonatne plošče (kjer je polikarbonat debelejši od 6mm) in prekatne polikarbonatne plošče daje proizvajalec 10-letno garancijo. Oglejte si še ostala naša zagotovila za kvalitetne polikarbonatne plošče oziroma Makrolon plošče.


M-Kaiser d.o.o. | Polikarbonatne plošče in polikarbonat plošče Makrolon - povezave do naše spletne strani: