Aluminijasti nadstreški in kvalitetni aluminijasti profili

Alu profili so namenjeni montaži polikarbonatnih in akrilnih plošč. Aluminijasti profili podjetja M-Kaiser so lahko pokrivni in nosilni, v naši ponudbi so pa tudi spojni alu profil iz ustreznimi dodatki.

Aluminijasti kvadratni profiliin alu profili za spajanje kritin za nadstreške

Alu profili za spajanje kritin so na voljo kot surovi alu profili ali kot profili s končno površinsko obdelavo. Aluminijasti kvadratni profili s končno površinsko obdelavo se uporabljajo za izdelavo nosilne konstrukcije zaalu avtomobilski nadstrešek, z njimi pa so izdelani tudi:


Aluminijasti profili - Alu profili

Aluminijasti profili, ki vam jih nudimo, so sistemi Alufix in sistem Spyrotech.

Aluminijasti profili so iz kakovostnega aluminija, ki zagotavlja, da aluminijski nadstreški ne potrebujejo veliko vzdrževanja. V naši ponudbi se ne najdejo le alu profili in aluminijski nadstreški, ampak tudi leseni nadstreški in jekleni nadstreški.


Aluminijasti nadstreški za terase

Enokapni aluminijast nadstrešekAluminijasti nadstreški se odlično izkažejo kot avtomobilski nadstrešek, nadstrešek za balkon in tudi kot aluminijasti nadstrešek za terase. Alu nadstreški kot avtomobilski nadstreški zagotavljajo celoletno zaščito vašega vozila. Alu nadstreški za terase in ostali nadstreški so na voljo v treh različnih oblikah streh. Aluminijasti profili in s tem aluminijasti nadstreški so nerjaveči in odporni na praske. Alu profili in alu nadstreški (bazenske strehe, aluminijasti nadstreški za terase in ostale nadstrešnice) so vam na voljo v vseh barvnih odtenkih.


Avtomobilski nadstrešek

Najpogosteje se naši aluminijasti nadstreški uporabijo kot avtomobilski nadstreški in nadstreški za terase. Ko izdelujemo avtomobilski nadstrešek, pridejo v poštev samo kakovostni alu profili s končno površinsko obdelavo. Tako omejimo potrebe po vzdrževanju za aluminijasti profil in avtomobilski nadstrešek. Naši alu nadstreški imajo vzdržljivo streho, ki prenese obremenitve do 260kg/m2. Barvani aluminijasti profili, iz katerih je sestavljen avtomobilski nadstrešek, so nerjaveči. Alu nadstreški so med drugim lahko zastekljeni tudi z Makrolon multi prekatnimi ploščami, polnimi ploščami ali Plexiglas ploščami.


M-Kaiser | Alu profili in aluminijasti nadstreški - povezave do naše spletne strani: