Nadstreški za balkone in nadstrešek za terase

Nadstreški za terase - lesene terase, pokrite terase

Nadstreški za terase so narejeni iz visoko kakovostnega lesa s kritinami iz Plexiglas plošč, Makrolon plošč ali stekla. Naši leseni nadstreški za terase in nadstrešek za balkone so na voljo v mnogih izvedbah in se lahko uporabijo za pokrite terase, lesene terase ali kot pergola terasa. Nadstreški za balkone in nadstreški so v podjetju M-Kaiser na voljo v različnih barvah in oblikah.


Nadstreški za terase - vrste

Nadstrešek za teraso lahko v vsakem trenutku spremenimo tudi v zimski vrt. To so lahko lesene terase, zastekljene in pokrite terase. Priljubljeni so leseni nadstreški za terase, ki so na voljo v različnih oblikah. Leseni nadstreški so uporabni tudi kot nadstrešnice za balkone ali nadstreški za avtomobile.


Nadstrešek za balkone - Nadstrešnice za balkone

Nadstreški za balkone so tako kot nadstreški za terase na voljo kot leseni nadstrešek za balkon, kovinski nadstrešek za balkon in kot aluminijasti nadstreški za balkone. Če so kot nadstrešnice za balkone uporabljeni aluminijasti profili, so ti nerjaveči. Nadstreški za balkone so tako kot nadstreški za terase montirani v enem dnevu.


Lesenei nadstreški ali ALU nadstreški za balkone in nadstrešek za teraso - montaža

Nadstrešek za balkon in nadstrešek za teraso vam postavimo v enem dnevu. Nadstrešek za balkon in nadstrešek za teraso (pokrite terase, lesene terase) postajata način bivanja. Leseni nadstreški za terase in vsak posamezen nadstrešek za teraso ter nadstrešek za balkon dostavljamo pod istimi pogoji. Nadstreški za balkone in vsi uporabljeni materiali za nadstrešek za balkon so dokazano vremensko odporni. Oglejte si tudi:


M-Kaiser | Nadstreški za balkone in nadstreški za terase - povezave do naše spletne strani: