Zunanja igrala so kakovostni izdelki, primerni za vaše otroke

Zunanja igrala imajo radi otroci vseh starosti. Namenjena so za domačo uporabo, na izbiro pa imamo tudi zunanja igrala za vrtce in šole. Ker telesna aktivnost pripomore otrokom odkrivati svet, pomaga razvijati ravnotežje in motoriko, krepi mišični sistem ter izboljša otrokovo samopodobo, so zunanja otroška igrala idealna za vaše malčke. Našo ponudbo sestavljajo kakovostni izdelki, ki jih odlikujejo dostopna cena ter sodoben dizajn. Lesena zunanja igrala lahko sestavite sami, po potrebi pa vam nudimo strokovno montažo in dostavo. Prizadevamo si za kratke dobavne roke, ves čas širimo ponudbo in pripravljamo akcijske prodaje po zelo konkurenčnih cenah. Vsa naša zunanja igrala za domačo uporabo in zunanja igrala za vrtce so izdelana v skladu z evropsko varnostno normo EN 1176, kar pomeni da ne vsebujejo strupenih primesi in težkih kovin. Odlikuje jih varnost, trajnost ter visoka kakovost. Zunanja igrala za vrtce so prav tako namenjena za osnovne šole, razne turistične objekte, igrišča in druge javne površine. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani, kjer boste to skupino našli v oddelku Igrala za javne površine.

Oglejte si celotno ponudbo lesenih igral >>

Zunanja otroška igrala, ki jih lahko najdete v naši ponudbi

Otroci veliko preveč časa preživijo v zaprtih prostorih, kar ima velik vpliv na njihovo odraščanje. Za zdrav razvoj in zadovoljstvo, pa je vsak aktivno preživet dan na prostem dragocena popotnica za pozitiven odnos do življenja. Gibanje otroke osrečuje in razveseljuje. Da bodo njihovi dnevi na svežem zraku popolni, bomo poskrbeli s široko ponudbo lesenih zunanjih igral, ki so primerna tudi kot zunanja igrala za vrtce. Pri nas lahko naročite različne igralne stolpe. Ti se prilagajajo glede na starost otrok z višino in zahtevnostjo igralnih elementov. K igralnemu stolpu lahko vključite gugalnico, plezalno steno, stopnice, tobogan, peskovnik in druga zunanja otroška igrala. Hiške otrokom nudijo zatočišče in v njih se lahko igrajo že zgodaj spomladi in pozno v jesen. V njih najdejo svoj mir, tam se počutijo varno in dobro. Lesene gugalnice imajo različna sedala, za najmlajše poskrbimo z leseno ograjo, saj vedno najprej mislimo na varnost. Za malo starejše otroke imamo na izbiro gumijasto sedalo ali pa zelo priljubljeno gugalno gnezdo. V naši ponudbi imamo tudi odlične plezalne stene, ki lahko stojijo samostojno ali pa kot del igralnega stolpa. Za vaše otroke so najboljša izbira naša lesena zunanja igrala. Hiške pa so vsekakor najbolj iskane in priljubljene ter najboljša izbira za vaš vrt ali dvorišče. Ker se vsa naša zunanja otroška igrala med seboj dopolnjujejo, lahko vsako leto širite igrišče za svoje otroke in ga dopolnjujete.

Zunanja igrala za otrokeLesena zunanja igrala hiške

Zunanja igrala za vrtce so varna in vrhunske kakovosti

Zunanja igrala – hiške, stolpi, gugalnice, tobogani, plezalne stene, peskovniki in mnoga druga so primerna za domača dvorišča. Prav tako pa so naša zunanja igrala za vrtce zelo iskana. Zaradi visoke kakovosti igral in skrbi za varnost otrok nam stranke zaupajo in se vedno znova obračajo na nas, saj smo usposobljeni  pregledovalci igrišč. Kljub temu pa je dobro, še posebej mlajše otroke, nadzorovati pri igri in jih naučiti kako se je treba obnašati na igrišču in pri uporabi zunanjih otroških igral. Dobro jim je razložiti, da se precenjevanje sposobnosti in primerjanje s starejšimi otroki lahko slabo konča. Kljub temu pa se malčki morajo zabavati, plezati, skakati… po lesenih zunanjih igralih, ki so primerna njihovi starosti. Mlajši otroci se ne smejo igrati na zunanjih igralih, izdelanih in prirejenih starejšim, ker so razdalje na primer med posameznimi deli večje in širše. Zelo pozorni morate biti, da otroci ne tekajo okrog gugalnic, če se nekdo guga, saj so lahko poškodbe zelo hude. Poskrbite za varnost svojih otrok in zunanja igrala jim bodo omogočala veliko radostne in vesele igre, kljub temu pa jim pustite dovolj svobode.