Otroška igrala bodo razveselila vaše in sosedove malčke

Ker se otroci radi igrajo zunaj bodo veseli, če bodo doma pred hišo stala otroška igrala, katera jim bodo nudila veliko srečnih, igralnih dni. Ob toplih in deževnih dneh pa se bodo lahko skrili v leseno hiško, ki jim bo nudila zatočišče ter prostor za igro na suhem. Ker naj bi se otroci vsak dan tudi če vreme ni optimalno, gibali vsaj eno uro na prostem, je idealno, da na vašem vrtu ali dvorišču stojijo lesena igrala, ki bodo spodbujala gibalni razvoj vaših malčkov, malo večji otroci pa bodo izpopolnjevali svoje plezalne spretnosti. Otroci so vedno radi plezali in tako je še danes. Odkrivanje neznanega in preizkušanje mej imamo ljudje v krvi in otroška igrala spodbujajo otrokovo željo po spoznavanju svojih sposobnosti, radi pa tudi skušajo potrpljenje svojih staršev in odkrivajo svet. Naj plezajo po varnih vrtnih igralih za otroke, ki so temu namenjena, zato jih razveselite in jim podarite lesena igrala da bodo uživali v igri na domačem vrtu. S tem bo marsikaj prihranjeno tudi vam, saj vam ne bo ves čas potrebno govoriti o tem, da je ena ura pred televizijo ali računalnikom na dan več kot dovolj in, da naj čas raje preživljajo pri igri na zunanjih igralih.

Lesena otroška igrala

Otroška igrala za dečke in deklice, katere bo navdušila lesena hiška

Naravni materiali so najboljše kar si lahko omislite za domače dvorišče in privoščite otrokovemu dobremu počutju, zato smo poskrbeli, da so lesena igrala v naši ponudbi zdravju prijazna, ne vsebujejo težkih kovin in strupenih kemikalij, njihove prednosti pa so izjemna kakovost, varnost in dolga življenjska doba. Vsa lesena zunanja igrala so narejena v skladu z evropsko varnostno normo EN 1176 in preizkušena s posebnimi TUV metodam, kar pomeni da so do potankosti pregledana in izdelana iz visoko kvalitetnih materialov. Na določene dele otroških igral vam nudimo tudi do deset let garancije, kar njihovo kakovost le še potrjuje. Ker imajo lesena igrala radi otroci vseh starosti, boste lahko izbirali med peskovniki, igralnimi stolpi, tobogani, gugalnicami, stopnicami, lesenimi hiškami… Ponujamo vam zunanja igrala za domačo uporabo, lahko pa izberete vrtna igrala za otroke, ki so namenjena javnim površinam. Otroška igrala za vrtce so zaradi vrhunske kakovosti zelo iskana, veliko lesenih igral iz naše ponudbe stoji v parkih, na otroških igriščih in na drugih javnih površinah, otroci jih z veseljem koristijo in se zabavajo, starši pa vedo, da je za varnost poskrbljeno in brez skrbi popijejo kakšno kavo in poklepetajo med seboj.

Zunanja igrala

Otroška igrala spodbujajo domišljijo in pomagajo razvijati motoriko

Vsak dan, ki ga otrok preživi na prostem je dragocen, saj vpliva na razvoj, odraščanje, samozavest ter na pozitiven odnos do življenja. S pomočjo otroških lesenih igral katere lahko prilagajate njihovi starosti, bodo otroci dobili vse to in še več. Vsa zunanja igrala se med seboj dopolnjujejo in vsako leto lahko dokupite nove sestavne dele, ki so primerni za otrokovo starost. Lesene hiške lahko popestrite s stopnicami ali jim dodate plezalno steno, možne so kombinacije s peskovnikom ali mizo in klopmi za piknik, vključite lahko tudi tobogan… Možnosti je veliko in otroci bodo zadovoljni, saj jim bodo vrtna igrala za otroke nudila zatočišče, skrivališče in prostor kamor se bodo lahko umaknili pred budnimi očmi svojih staršev. Lesene hiške in stolpi jim bodo omogočili igro že zelo zgodaj spomladi, lahko pa jih bodo koristili tudi dolgo v jesen. Ko boste urejali igrišče oz. izbirali otroška igrala, nikar ne pozabite na gugalnico. Ta je namreč ena izmed bolj priljubljenih zunanjih igral, ki skorajda ne sme manjkati. Izbirate lahko med modeli za različne starosti, na voljo pa imate tudi gugalno gnezdo, ki je iz dneva v dan bolj priljubljeno.

Več o zunanjih igralih za otroke