Lesena igrala za varno, prijetno in kakovostno otroško igrišče

Strokovnjaki priporočajo, da morajo otroci vsaj eno uro na dan posvetiti fizični aktivnosti. Starši jim morajo pri tem pomagati in izbrati aktivnost v kateri otroci najbolj uživajo ter jih spodbujati. Lesena igrala so otrokom vedno zanimiva, saj otroci potrebujejo gibanje in radi odkrivajo svet, plezajo ter se družijo z vrstniki. Ne glede na to ali so lesena igrala postavljena na vrtu pred hišo ali pa otroka peljemo v park na lesena otroška igrala, je bolje kot, da ga posadimo za mizo pred računalnik ali mu na televiziji pripravimo njegovo najljubšo risanko. Tisti, ki so odraščali brez tablic, telefonov in računalnikov se najbrž spominjajo, da so kot otroci večino časa preživeli v naravi ali na bližnjem igrišču. Če na igrišču ni bilo lesenih igral so otroci plezali po drevesih ali se kako drugače zabavali. V našem podjetju prodajamo lesena otroška igrala, lesene igrače za sestavljanje, lesene miselne igrače in mnogo drugih kakovostnih in priljubljenih igrač. V vsem tem času smo se naučili razlikovati katere igrače imajo otroci radi in so kvalitetne. V skladu z evropsko varnostno normo EN 1176 pa imamo v ponudbi zdravju prijazne igrače, brez strupenih kemikalij in težkih kovin. Nudimo vam vse vrste lesenih igral za domačo uporabo, ali pa lesena otroška igrala za vrtce, osnovne šole, razne turistične objekte in druge javne površine.

Več o podjetju Levček d.o.o. >>

Lesena otroška igrala za ljubitelje naravnih materialov

Naša lesena igrala odlikuje varnost, kakovost in trajnost, izdelana pa so v skladu z evropsko varnostno normo EN 1176 ter preizkušena z TUV metodami. Za kvaliteto vam jamčimo z dve do desetletno garancijo, kar je odvisno od delov igral. Omeniti moramo, da smo usposobljeni za pregledovanje igrišč, saj je za nas varnost vedno na prvem mestu. Ker so naša lesena igrala potrjena z vsemi certifikati o varnosti in kvaliteti, se ljudje pogosto odločajo za nakup. Zaradi preprostega dopolnjevanja z novimi sestavnimi elementi, so naša lesena otroška igrala še posebej priljubljena. Spoznajte naša lesena igrala; kot so plezala, otroške hišice, leseni igralni stolpi, plezalne stene, peskovniki in gugalnice, otroci jih preprosto obožujejo. Namenjena so samogradnji, po želji vam lahko montažo opravimo mi.

Lesena igrala za domači vrtLesena otroška igrala in igrače

Lesene igrače za sestavljanje in druge lesene otroške igrače po izbiri

Lesene igrače za sestavljanje -  otrok lahko dojema in uporablja povsem drugače kot mi, kocke včasih dobijo povsem novo vlogo… Otrokova ustvarjalna svoboda je v vsakem obdobju drugačna. Ko bo prišel pravi trenutek, bo otrok hitro začel uporabljati lesene igrače za sestavljanje, tako kot bi se naj uporabljale. Lesene otroške igrače ne le, da so vzdržljive in se ne pokvarijo tako hitro kot plastične, so tudi otroku in okolju prijazne. Otroci nadvse uživajo ob igranju z lesenimi otroškimi igračami. Pri malih otrocih se igrače pogosto znajdejo v ustih, zato so eko lesene igrače za sestavljanje prava izbira, kjer ste lahko prepričani, da otrok ne bo prišel v stik s kakšno strupeno snovjo. Kvalitetne lesene igrače in lesena igrala so vedno bolj priljubljena in starši jih vedno večkrat izberejo. Otroci se tako med igro že v ranem otroštvu srečujejo z lesom kot naravno sestavino, kar krepi kasnejšo povezanost in ozaveščenost do narave.

Lesene miselne igrače že zelo zgodaj spodbujajo otrokov miselni razvoj

Lesene miselne igrače so odlično izobraževalno sredstvo za vašega nadobudnega malčka, saj spodbujajo otrokov razvoj motoričnih in miselnih sposobnosti, njegovo domišljijo, govor in logično razmišljanje. Že čisto majhni otroci bodo zelo veseli lesenih kock, ki so odlične lesene miselne igrače, katere zagotavljajo več načinov zabave in so prilagojene za različne starostne skupine. Tudi za malo večje otroke so lesene miselne igrače zelo priporočljive, saj spodbujajo kvalitetno igro in miselne procese. Lesene otroške igrače dolgo obdržijo svojo kakovost, zato je velikokrat tudi naslednja generacija deležna mnogo zabavnih in kreativnih trenutkov.