Rokodelci so zares mojstri.


V podjetju Les-Kra so strastni rokodelci. To je razvidno že iz široke ponudbe, ki jo najdete v njihovi spletni trgovini. Sami ročni izdelujejo igrače in otroško pohištvo - stolčki, mizice, mini kuhinja, v kateri se bodo vaši malčki igrali ure in ure ter ustvarjali najslastnejše dobrote.

Mini kuhinja

Otroci so zelo radi v kuhinji, največje zanimivosti in zakladi se skrivajo v predalih in omarah. Nikjer drugje v hiši ne najdejo tako velikega števila različnih glasbenih inštrumentov. Niste vedeli, da vaše pokrovke niso pokrovke ampak činele? In vaši lonci so odličen set bobnov, ki kar zadonijo ob udarcih s kuhalnicami.

Vsi malčki, tako deklice kot dečki, pa imajo sedaj na voljo čisto svoje pohištvo - mini kuhinja, ki so jo izdelali v podjetju Les-Kra ima vse, kar imajo velike. Štedilnik, omarice, poličke, pečico, pomivalno korito in cel pipo. Takšna mini kuhinja je idealna - ne le za shranjevanje inštrumentov, ampak tudi za čisto pravo kuharijo. Izpod drobnih otroških prstov bodo nastajale čudovite nevidne torte, odlične palačinke, morda skuhajo celo golaž!

Rokodelci v podjetju Les-Kra so se poglobili v otroški svet in izdelali zares lepe in kakovostne didaktične igrače in igre za vaše malčke.

Lesene škatle - šatulje

Naj vas ime ne zavede, lesene škatle kot jih delajo rokodelci v podjetju Les-Kra niso čisto navadni zaboji za drva in igrače. To so čudoviti unikatni izdelki v obliki vala, školjke, črke S in celo samotnega drevesa. Integrirane imajo majhne predalčke, v katere lahko pospravite drobne kose nakita in podobne manjše predmete.

Lesene škatle so narejene iz češnjevega lesa, ki ima že naravno čudovit odtenek. Ta je še dodatno poudarjen z dvojnim oljenjem in potem zaščiten z lakom na vodni osnovi. Takšne lesene škatle so zares lepo in izvirno darilo.

Les - čudovito darilo narave

Ko se vse bolj in bolj vračamo k naravnim - varnim in zdravim izdelkom, tudi les vedno bolj pridobiva spet svojo vrednost. Zaradi njegove naravne topline je prijetno bivati z njim in verjetno ga nihče ne pozna tako dobro kot rokodelci. Vso svojo ljubezen do narave in lesa pretvorijo v ustvarjanje in izpod njihovih rok prihajajo zares lepi in kakovostni izdelki. Tudi rokodelci v podjetju Les-Kra so med njimi, njihovo odličnost pa ne potrjujejo le številni zadovoljni kupci, temveč tudi pozitivna mnenja, ki so jih pridobili za svoje izdelke domače in umetnostne obrti.

Les-Kra, Dimitrij Krajnc s.p., povezave do naše spletne strani