Domiselne puzzle igre za gibke prste


Lesene puzzle igre Les-Kra so odlična zabava za mlado in staro, saj spodbujajo logično razmišljanje, razvoj motoričnih sposobnosti, prostorsko predstavo, kombinatoriko, spoznavanje različnih oblik in barv. Puzzle igre v obliki kock, vlakcev, avtomobilov ali didaktičnih iger ponujajo vašim otrokom več možnosti za igro ne glede če so sami ali v skupini. Razstavljanje in sestavljanje nekaterih iger je pravi izziv tudi za stare mačke!

Miselne igre za hitre male sive celice

Kako hitro mislijo vaši malčki? Bili bi presenečeni! Lesene miselne igre jih bodo gotovo stimulirale in jih zaposlile za cele ure. Miselne igre so odlične za trenutke, ko mora biti igra malo bolj umirjena, saj ne zahtevajo veliko fizične aktivnosti, pa vendar stimulirajo male otroške možgane ter otroku pomagajo pri razvoju mišljenja in finomotorike.

Miselne igre bodo zaposlile vaše otroke, primerne pa so za individualno igro in za igre v skupini.

Lesene kocke - grad, stolp ali labirint?

Lesene kocke so večne in večno zanimive. Lahko so to velike puzzle igre, lahko so lesene kocke različnih oblik za zlaganje stolpov, gradov, avtomobilov in vsega, kar si neomejena otroška domišljija še lahko izmisli.

Za malo večje otroke, ki ljubijo izzive, so na voljo lesene kocke - labirinti, pa tudi velike lesene kocke, sestavljene iz različnih manjših likov, ki nudijo neomejene možnosti zlaganja. Sestavljanje lesene kocke vzpodbuja mišljenje, kombinatoriko ter izboljšuje prostorsko predstavo.

Les-Kra miselne igre vključujejo igre za urjenje najmanjših prstkov s sestavljanjem likov pa vse do najzahtevnejših igralcev, ki želijo velike kreativne izzive. Ti se bodo gotovo našli v uganki 18 palčk. Kot že ime pove, je igra sestavljena iz 18. palčk, od katerih jih ima 17 vstavljenih po dva čepa, ena palčka, ki je ključ, pa ima samo en čep. Cilj igre je, da sestavimo vse palčke v kocko, jo zaklenemo z zadnjo palčko in dosežemo, da se kocka ne razleti. Srečno!

V Les-Kra vas čakajo puzzle igre, miselne igre ter lesene kocke, pa tudi:


Les-Kra, Dimitrij Krajnc s.p., povezave do naše spletne strani