Les-Kra spletna trgovina - igrače


Iščete kakovostne lesene igrače? Ročno izdelane, preverjeno barvane in zaščitene z neškodljivimi sredstvi? Za vse, ki želite le najboljše za svoje otroke in naravo nudi Les-kra spletna trgovina igrače za otroke vseh starosti. Mala ropotuljica živih barv z zvončkom bo zabavala vašega novorojenčka in mu pomagala spoznavati svet preko otipa in okušanja. Lesen vlak in druga lesena prevozna sredstva bodo ravno prava za dirke, vaše deklice pa čakajo vozički za dojenčke.

Družabne igre za otroke

Gosenični golf, veseli možici, lov na škrata, kegli! Te in številne druge družabne igre za otroke vas že čakajo. Poleg tega vam nudi Les-Kra spletna trgovina igrače, otroško pohištvo, pa tudi darila za odrasle.

Seveda niso družabne igre za otroke le zelo aktivne, obstajajo tudi takšne za mirnejše dni, ki pa niso nič manj razburljive. Lahko bi pripravili pravo tekmovanje v zlaganju kock - labirintov ali pa ugotovili, kdo najhitreje sestavi skrivnostno kocko iz 18. palčk. Družabne igre za otroke so odlične, saj v njih uživajo tudi odrasli, včasih celo tako zelo, da se na koncu sami igrajo, ko se že vsi drugi naveličajo in gredo med druge igrače.

Za smeha in veselja polne dni nudi Les-Kra spletna trgovina igrače, da se lahko skozi zabavo vaš malček uči novih spretnosti.

Za vse, ki iščete varne in lepe igrače za svoje malčke, igrače, ki bi krepile občutek za lepo, vzpodbujale domišljijo in učile ročnih spretnosti, ima spletna trgovina igrače in igre za dojenčke in malčke.

Les - čudoviti naravni material

Vsi izdelki, ki jih najdete v spletni trgovini Les-Kra so ročno narejeni iz masivnega bukovega lesa ali iz vezanih plošč. Večje igrače in pohištvo so vijačeni skupaj in ne lepljeni, kar jim močno podaljša življenjsko dobo, saj so tako bolj vzdržljivi. Pri obdelavi izdelkov posvečajo pozornost zaobljenim robovom, les pa zaščitijo z laki na vodni osnovi in barvami, ki so varne za vaše malčke ter odporne na slino.

Poleg igrač in družabnih iger vam nudijo še pohištvo za otroke, za odrasle pa imajo čudovit program unikatnih lesenih škatel, ki so lahko darilo in krasen okras v vašem domu.

Obiščite njihovo spletno stran, kjer vam nudi spletna trgovina igrače in vse ostale izdelke iz lesa.

Les-Kra, Dimitrij Krajnc s.p., povezave do naše spletne strani