Otroško pohištvo, otroške mizice in otroški stolčki za otroke in vaše malčke


Ko se je začelo pojavljati prvo otroško pohištvo (otroške mizice, otroški stolčki), je verjetno marsikdo pomislil, da gre le še za eno umetno ustvarjeno potrebo. A vendar, kdorkoli ima otroke, ve povedati, da otroška mizica in stolčki naredijo veliko veselja!

Otroška mizica za igro naj bo kvalitena in udobna


Otroško pohištvo je primerno tako za doma kot tudi za uporabo v vrtcih in drugih prostorih, kjer otroci preživljajo svoj čas. Igranje vlog je pomembno za zdrav razvoj otrokovih sposobnosti, saj se s posnemanjem največ naučijo. Otroška mizica in stolčki so lahko prizorišče takšnih in drugačnih predstav, čajank, kosil in večerij. Primerne so za igro, za branje in za ustvarjanje.

Otroci uživajo v tem, da imajo sami nadzor nad seboj, nad svojim gibanjem in da ne potrebujejo pomoči drugih. Otroška mizica in stolčki jim omogočajo ravno to - samostojnost. Obenem pa ni nobene nevarnosti, da bi se poškodovali, če se slučajno zvrnejo, saj so stolčki dovolj nizki, da padec ne bi bil niti boleč.


Otroško pohištvo, mizice in stolčki velike in male otroke

V trgovini Les-Kra izdelujejo čudovito in kakovostno leseno otroško pohištvo v treh različnih velikostih za različno velike otroke. Najmanjša otroška mizica in stolčki so primerni za otroke od 80cm do 100 cm telesne višine, večje izvedbe pa so primerne za otroke telesne višine do 115 cm.

Otroška mizica in stolčki - kakovostna izdelava za trajno rabo


Otroški stolčki so na voljo v dveh izvedbah - z naslonjalom in brez ter v štirih živahnih barvah ali pa le lakirani. Ogrodje je iz masivnega lesa, sedež in naslon pa iz vezane plošče, vsi deli pa so skupaj vijačeni, kar močno podaljša življenjsko dobo za otroško pohištvo. Otroški stolčki in otroške mizice so stabilni in se težko prevrnejo.

Otroška mizica je prav tako na voljo v štirih barvah, tudi tu je ogrodje iz masivnega lesa bele bukve, površina pa iz bukove vezane plošče debeline 18mm. Mere, materiali ter kakovostno sestavljanje zagotavljajo trdno in vzdržljivo pohištvo, ki prenese tudi večje obremenitve. Mizice in stolčki so živahne barve in so prijetni na pogled, les pa je obdelan z lakom na vodni osnovi in barvan z varnimi barvami.

V trgovini Les-Kra vse svoje otroško pohištvo izdelajo sami, poleg tega pa nudijo tudi:


Obiščite našo spletno stran, kjer je tudi spletna trgovina -otroške igrače, otroški stolčki in otroške mizice inostalo otroško pohištvo že čakajo na vaše klike.

Les-Kra, Dimitrij Krajnc s.p., otroška mizica in stolčki za otroke, povezave do naše spletne strani