Lesene igrače za otroke, didaktične igrače za najmlajše Les-Kra


Dandanašnji otroci so veliko bolj razviti in hitreje dojemajo stvari zato so tudi igrače za najmlajše bolj dovršene. Lesene igrače za otroke so tople in prijetne na otip. Otroci imajo zaradi topline naravnih materialov te igrače tudi bolj radi. Ropotuljice, avtomobilčki, didaktične in miselne igrice za otroke bodo vašega malčka spodbujali k hitrejšemu razvoju motoričnih sposobnosti, hitrejšemu razmišljanju, razvoju prostorske predstave, logičnem sklepanju in kombinatoriki. Igrače za otroke niso več samo igrače ampak pomagala za hitrejši fizični in mentalni razvoj.

Lesene igrače za otroke

Vse lesene igrače pod skupnim imenom Les-Kra so v celoti naravne in tudi zaščitene so z premazi ki ne škodujejo zdravju. Igrače za otroke so izdelane iz najboljših materialov, maloserijska izdelava pa zagotavlja dovršenost in visoko kakovost končnega izdelka. Vsi izdelki so pridobili pozitivno mnenje Obrtne zbornice Slovenije za izdelke umetnostne obrti kar kakovosti daje še poseben pečat. Vlakci, vozički, avtomobilčki, pohištvo,igrače za najmlajše, miselne in didaktične igrice za otroke ter unikatni leseni izdelki po vaših željah bodo zaradi trajnosti lahko v uporabi tudi več generacij.

Miselne in didaktične igrice za otroke

S temi igračami bodo otroci ostrili svoje čute in sposobnosti. Lesene sestavljanke s točno določenim redom sestavljanja bodo všeč tudi starejšim otrokom in odraslim. S svojo enostavnostjo in kompleksnostjo obenem spodbujajo mišljenje, kombinatoriko, prostorsko predstavo in logično sklepanje Tako kot igrače za najmlajše so tudi igrače za otroke povsem naravne in ne predstavljajo nevarnosti za zdravje.Lesene igrice za otroke Les-Kra bodo vaše otroke navduševale s svojo vsestranskostjo in uporabnostjo. Nekatere izdelke lahko tudi uporabite kot poslovna darila saj ponujajo možnost dotiska vašega logotipa na igrače.

Leseni izdelki Les-Kra

Poleg igrač za otroke podjetje Les-Kra nudi tudi otroško pohištvo, didaktične igrače, lesene miselne igre, igrače za najmlajše, unikatne lesene izdelke in izdelavo izdelkov po vaših željah ali specifikacijah. V njihovi spletni trgovini je pester izbor igrač za otroke vseh starosti, nudijo možnost dostave ali lastni prevzem. Garancija pokriva napake in poškodbe ob pravilni uporabi, za kar zagotovijo tudi popravilo. V primeru drugih poškodb pa lahko dokupite poškodovan ali izgubljen del, lahko pa igrače tudi pošljete v popravilo.

Les-Kra, Dimitrij Krajnc s.p., lesene didaktične igrače za otroke,povezave do naše spletne strani