Les-Kra lesene igrače


Lesene otroške igrače Les-Kra so najboljše in najlepše darilo za otroka, prva je lahko že lesena ropotuljica. Izdelki so izdelani večinoma iz bukovega lesa, vsi premazi so slovenskega porekla in neškodljivi za otroke. Končna kakovost je odvisna od materialov, zato izbirajo le najboljše.

Posebno skrb rokodelci namenijo varnosti zato so vse otroške igrače brez ostrih robov, tudi izvrtine so obdelane oziroma zaokrožene. Igrače, predvsem ropotuljice so tudi brez majhnih delov, ki bi jih otroci lahko pojedli. Prav ropotuljica je pogosto otrokova prva igračka, zato še toliko bolj pomembno, da je res kakovostna in varna. Lesena ropotuljica z zvončkom je zabavna, obenem pa prijetna toplina lesa nudi otroku prva senzorna spoznavanja.

Otroške igrače Les-Kra so ekološke, masivne, malce težje od plastičnih in ponujajo možnost prilagoditve vašim željam in potrebam. Posebnost lesenih igrač je tudi garancija, ki pokriva vse skrite napake in napake, nastale ob pravilni uporabi izdelka - igrače vam v tem primeru popravijo. Lesena ropotuljica naj bo le prva v vrsti otroških igrač za vaše malčke.

Poleg ropotuljice lahko v trgovini Les-Kra najdete tudi lesene sestavljanke, lesen vlak, mini kuhinjo, kocke, miselne igre in ostale didaktične igre. Vse te otroške igrače so namenjene razvijanju otrokovih motoričnih sposobnosti, logičnega razmišljanja in sklepanja ter spoznavanju barv, oblik in velikosti.

Lesen vlak - didaktična igrača

Lesen vlak ni več le prevozno sredstvo, ki brezciljno kroži po tirih. Ne, lesen vlak izpod rok mojstrov v Les-Kra ima vse lastnosti lesene sestavljanke, je premetanka, ki otroku omogoča učenje o oblikah in barvah, obenem pa mu pomaga razvijati motorične spretnosti in ga uri v logičnem mišljenju. Na voljo je zgolj lokomotiva - ta je velika in primernejša za manjše prstke ali pa kar cel lesen vlak - za odličen izziv!

Lesene sestavljanke v obliki vlaka, tovornjaka, raznih kock spodbujajo otroško domišljijo in razvijajo čute in sposobnosti. Ropotuljice različnih velikosti bodo v veselje najmlajšim ki šele spoznavajo zvoke, oblike in barve. Nekatere sestavljanke so zahtevnejše in bodo v veselje in zabavo tudi malce starejšim otrokom ali celo odraslim.

Lesene sestavljanke - za dolge ure zabave in učenja

Lesene sestavljanke so odlične didaktične igrače za urjenje motoričnih spretnosti in logičnega mišljenja. V podjetju Les-Kra so vam na voljo zloženke, kocke, sestavljanke z različnimi liki in različnimi barvami, ki otrokom pomagajo spoznavati barve, oblike, števila in jih obenem zabavajo.

Torej le brez oklevanja po lesene igrače Les-Kra - igrače za najmlajše, ropotuljice, didaktične igre, otroško pohištvo, lesene miselne igre, unikatni izdelki, izdelki po vaših željah.

Les-Kra, Dimitrij Krajnc s.p., povezave do naše spletne strani