Opozorilne table in opozorilne nalepke opozarjajo na nevarnosti

Podjetje Kova d.o.o. vam na področju tehničnega varstva in zdravja pri delu med drugimi nudi različne varnostne znake v obliki tabel in nalepk. Opozorilne table, opozorilne nalepke, varnostni znaki in varnostne nalepke služijo opozarjanju na nevarnosti oz. škodljive vplive iz okolja.

Opozorilne nalepkeNapisi in podlage na opozorilnih tablah so v večini primerov izdelane iz odsevne oz. svetlobno odbojne folije, ki zagotavlja optimalno vidljivost tudi ponoči. Opozorilne table pa so izdelane iz materiala, odpornega na udarce, vlago in vremenske vplive.

V katalogu naše spletne trgovine boste tako našli standardne opozorilne table, izdelane iz kakovostne plastike, ter standardne opozorilne nalepke, ki so natisnjene na kakovostni samolepilni foliji. Nestandardne nalepke oziroma specifične varnostne nalepke, ki jih ni v našem katalogu, vam izdelamo tudi po naročilu. Rok dobave je približno 4 dni, ob nakupu večjega števila tabel in nalepk pa vam priznamo količinski popust.

Varnostni znaki so znaki, ki se nanašajo na določen objekt, dejavnost ali stanje, in dajejo informacijo ali navodilo o zagotavljanju varnosti in zdravja pri delu. Lahko gre za znak v obliki napisa ali določene barve, poznamo pa tudi svetlobne znake, zvočne signale ter govorno ali ročno komunikacijo. Naša spletna trgovina vam ponuja opozorilne table in opozorilne oz. varnostne nalepke za prepoved, opozorilo, obvezno ravnanje in za izhod v sili.

Opozorilne table za prepoved, opozorilo, obvezno ravnanje in izhod v sili

Varnostni znaki za prepoved prepovedujejo določeno dejanje, ki lahko povzroči tveganje za varnost in zdravje. Prepoznamo jih po tem, da so okrogli, imajo rdečo obrobo in rdečo diagonalno črto, črn znak pa se nahaja na beli podlagi. Gre za varnostne nalepke, kot so ''Prehod prepovedan'', ''Prepovedano kajenje'' in ''Prepovedano odlaganje odpadkov''.

Opozorilne tableOpozorilni varnostni znaki opozarjajo na tveganje ali nevarnost. Opozorilne nalepke so trikotne oblike in črno-rumene barve. Varnostni znaki za obvezno ravnanje predpisujejo obvezno ravnanje na določenih območjih. Okrogle, belo-modre opozorilne nalepke vsebujejo napise, kot so Obvezna uporaba zaščitne obleke, Obvezno umivanje rok ali Obvezna uporaba varnostnega pasu. Opozorilne table za izhod v sili ali prvo pomoč pa dajejo informacije o zasilnih izhodih ter pripomočkih za prvo pomoč in reševanje. Opozorilne nalepke so kvadratne ali pravokotne oblike in belo-zelene barve.

V našem katalogu boste našli tudi opozorilne nalepke dimenzije 27x13 centimetrov in 30x10 centimetrov, z napisi, kot so ''Vstop prepovedan'', ''Kaditi prepovedano'' ali ''Pozor stopnica''. Pod rubriko ''Ostalo'' pa boste našli tudi nekatere druge opozorilne table.

Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko ogledate celotno ponudbo naše spletne trgovine. Vabljeni!

Kova d.o.o. | Opozorilne table, opozorilne nalepke, varnostni znaki, varnostne nalepke - povezave do naše spletne strani: