Servis koles Novo mesto za dolgo življenje vašega jeklenega konjička

Vaš dvokolesnik mora biti vedno varen in udoben, zato je treba poskrbeti tudi za njegovo vzdrževanje in servisiranje. Naš servis koles v Novem mestu je brez najmanjšega dvoma pravi naslov za vse tiste, ki iščejo kakovosten in strokoven servis koles. Servis je v kolesarskem centru seveda na voljo. V kolesarskem centru bomo poskrbeli za servis prav vsakega dvokolesnega jeklenega konjička, seveda tudi za servis gorskih koles in servis rabljenih koles.


Servis koles Novo mesto poskrbi tudi za servis koles Rog

Servis koles Novo mesto torej omogoča servisiranje prav vsakega kolesa, ki ga boste pripeljali. Če ste lastnik kolesa Rog, bomo za vas opravili servis kolesa Rog, čeprav koles te znamke sicer ne prodajamo. Prav zadovoljne stranke so namreč vedno vodilo pri našem delu, kar velja tudi za servis koles Novo mesto, zato svoje delo vedno opravljamo strokovno, natančno in kakovostno. Servis koles ni nikakršna izjema, saj je vaše zadovoljstvo hkrati tudi naše. Če ste torej lastnik kolesa Rog, vam bomo z veseljem priskočili na pomoč pri servisu kolesa Rog, povsem enako pa velja tudi za druge znamke koles.

POLEG SERVISA KOLES LAHKO PRI NAS KOLO TUDI OPERETE


Servis koles Novo mesto za vaše zadovoljstvo

Če bi radi s svojim jeklenim konjičkom prevozili še veliko kilometrov in doživeli še veliko nepozabnih dogodivščin, ne odlašajte več in vaše kolo naročite na servisu koles v Novem mestu. Prijazna ekipa z veliko strokovnega in praktičnega znanja na področju servisiranja koles vam bo z veseljem priskočila na pomoč in se že veseli vašega obiska. In ne pozabite: tudi za servis kolesa Rog poskrbimo mi. Le zakaj se vozili na servis kolesa daleč in zapravljali denar za bencin, če pa smo tukaj za vas na voljo mi? Servis kolesa Rog naj torej postane naša in ne vaša skrb.

servis koles Rog v kolesarskem centruservis rabljenih koles Novo mesto