Kolesarska oprema: obvezna in dodatna, izjemno bogata izbira

Kolesarska oprema je v spletni trgovini JB Center (Jani Brajkovič), kjer vam sicer ponujamo vrhunska kolesa različnih vrst in lastnosti, nepogrešljiv del ponudbe. Na voljo so vam tako obvezna kolesarska oprema kot dodatni pripomočki, poleg tega pa boste pri nas našli vse potrebne sestavne oziroma rezervne dele (pedala, sedeži, verižniki, krmila, gonilke in osi pogona, obroči, verige, vilice, okvirji, pnevmatike, ročaji itn.). Izbirate lahko med različnimi znamkami, materiali, barvami, dimenzijami in drugimi lastnostmi izdelkov iz ponudbe ter tako poiščete zares optimalno kombinacijo, ki se bo v vseh pogledih prilegala vašim individualnim potrebam in specifikam terena, obenem pa bo skladna s splošnimi predpisi.

obvezna kolesarska oprema (spletna trgovina)


Kaj vse je obvezna kolesarska oprema?

Obvezna kolesarska oprema se načeloma deli v dve večji skupini - na tisto, ki je potrebna za kolo, in tisto, ki jo mora uporabljati kolesar. V prvo skupino tako sodijo sprednja in zadnja zavora, ki morata delovati brezhibno, delujoč zvonec, optimalno napolnjene pnevmatike, sprednja (bela) in zadnja (rdeča) luč ter odsevniki na pedalih. Obvezna kolesarska oprema iz druge skupine pa je seveda kakovostna čelada, obenem pa je zelo priporočljivo, da nosite oblačila, v katerih boste dobro vidni v vseh pogojih, po možnosti odsevna. Na voljo vam je vsa potrebna obvezna kolesarska oprema v spletni trgovini JB Center, kjer vam ponujamo tudi mnoge dodatne pripomočke za udobno vožnjo (rokavice, otroški sedeži, bidoni, merilci hitrosti/utripa ipd.).


Kakovostna kolesarska zaščitna oprema je investicija, ki se splača

Ne glede na prevozno sredstvo, ki ga izberemo, bi morala biti varnost vedno na prvem mestu. Tako kolesarska zaščitna oprema, predvsem čelada in primerna oblačila, zagotovo ni področje, kjer bi bilo smiselno varčevati. Na dolgi rok se vam naložba v kakovost vsekakor splača. Prav kakovost je tisto, na kar stavimo v JB Centru, kar pa še ne pomeni, da se ne trudimo svojim strankam obenem zagotavljati karseda dostopnih cen, kar velja tako za obvezne kot dodatne pripomočke.

zaščitna kolesarska oprema


Obvezna in dodatna kolesarska oprema: udobno spletno nakupovanje

Vsekakor bomo veseli vašega obiska na naslovu Seidlova cesta 18, Novo mesto (delovni čas med 9. in 18. uro med tednom ter med 9. in 12. uro ob sobotah), kjer se nahaja sedež našega podjetja in kjer vam je na voljo tudi vsa potrebna kolesarska oprema. Spletna trgovina s kolesarsko opremo je idealna priložnost za tiste, ki želite prihraniti nekaj časa, obenem pa bi si želeli izdelke, ki vam jih ponujamo, ogledati v miru in udobju svojega doma. Seveda pa se lahko v primeru kakršnih koli težav oziroma nejasnosti obrnete na nas in pomagali vam bomo z dodatnimi informacijami, ki bodo olajšale vaš nakup. Naročilo bo nato pripravljeno za pošiljanje v najkrajšem možnem času (pri večjih naročilih bomo v celoti pokrili strošek poštnine).


Raznolika kolesarska oprema (zaščitna idr.) na enem mestu

Pomembna prednost »virtualnega« nakupovanja oziroma nakupovanja na internetu, ki postaja tudi pri športnih pripomočkih vse bolj priljubljeno, je med drugim to, da je mogoče kupcem tako pogosto ponuditi precej širši nabor različnih izdelkov. Izjema ni niti kolesarska oprema v trgovina JB Center. Najdete jo na spletu, na enem mestu združuje zares širok nabor možnosti. Pri nas vas čakajo čelade, svetila, prtljažniki, oblačila, merilci moči, tlačilke, obutev, nahrbtniki, slušalke, torbice, bidoni in nosilci bidonov, orodje, trenažerji in valji ter še mnogi drugi izdelki v različnih izvedbah. Tako se ne bo zgodilo, da bi ostali praznih rok, tudi če morda iščete zelo specifičen izdelek. Mislili smo na vse - prepričajte se sami. Tako obvezna kot dodatna kolesarska oprema združujeta ugodno razmerje med ceno in kakovostjo, prilagojeni pa sta vožnji v različnih letnih časih in v različnih razmerah, tako običajnih kot ekstremnejših.

SPECIALIZIRANA KOLESARSKA ZAŠČITNA OPREMA

KOLEARSKA OPREMA ZA CESTAN KOLESA V SPLETNI TRGOVINI