Gorsko kolo 29 col - dobra izbira za ljubitelje gorskega kolesarstva

Kolesarski center Jani Brajkovič v Novem mestu je podjetje, ki se ukvarja s prodajo vseh vrst koles od gorskih 27,5 in 29 col do cestnih, odraslih in otroških, obenem pa lahko pri nas najdete tudi kvalitetno kolesarsko dodatno opremo tako za kolo kot tudi kolesarje. V kolikor si želite novo gorsko kolo 29 col ali gorsko trek kolo, smo pravi naslov za vas, saj nudimo pestro izbiro gorskih koles 29 col po izjemno ugodnih cenah, pri nas pa lahko kupite gorska kolesa tudi za vaše najmlajše, ki se lahko na zabaven način spoznajo s svetom gorskega kolesarstva. Zavedamo se, da je skrb za stranke izjemno pomembna, zato se vsaki stranki posvetimo indvidualno, upoštevamo njihove želje in navade na kolesih ter skupaj najdemo primerno gorsko kolo 29 col za vas. Obiščite našo trgovino gorskih koles in si zagotovite svoje gorsko kolo 29 col ali gorsko kolo trek iz carbona po izjemno ugodni ceni.

Gorsko kolo 29 col - spletna trgovina

Gorsko kolo 29 col ima robustnejše ogrodje in širše zračnice

Gorsko kolo 29 col je kolo, ki je narejeno za vožnjo izven urejenih cest, kar pomeni da ima specifične lastnosti. V primerjavi z navadnimi kolesi ima gorsko kolo 29 col veliko bolj robustno ogrodje in ostale dele, širše zračnice z globljim profilom ter vzmetenje spredaj ter pri nekaterih tudi zadaj. Opisane značilnosti zagotavljajo gorskemu kolesu 29 col izjemno prilagodljivost gorskemu terenu po katerem se vozite ter obenem izjemno hitro in varno vožnjo. V naši trgovini z gorskimi kolesi lahko izbirate med različnimi gorskimi kolesi 29 col s širokim razponom cen, od rekreativnih gorskih koles 29 col do profesionalnih, ženskih in moških. Izbirate lahko med različnimi znamkami ter kategorijami gorskih koles 29 col (trail, downhill, bmx, cross country etc). Prepričani smo, da bo v našem podjetju vsak našel primerno gorsko kolo 29 col zase ali za svoje najdražje. Poleg prodaje gorskih koles 29 col v našem kolesarskem centru nudimo tudi servis vseh gorskih trek koles, tako da ste lahko ob vožnji popolnoma mirni.

Gorsko kolo 29 col Turbo Levo FSR S-Works - najboljše kolo pri nas

V kolikor se profesionalno ukvarjate z gorskim kolesarstvom oz. želite imeti resnično kvalitetno gorsko kolo 29 col, je Turbo Levo FSR S-Works odgovor na vprašanje katero gorsko kolo izbrati. Gre za enega najdražjih a brez dileme enega najboljših gorskih 29 col koles v našem centru, katerega okvir je izdelan iz carbona Fact 11, na okvir pa je vgrajena kvalitetna in močna tehnologija Turbo, z integrirano baterijo in novim motorjem Turbo 1.3, ki ima 15% več moči kot prejšnja verzija. Gorsko kolo 29 col Turbo Levo iz carbona zagotavlja kar 650 gramov nižje teže v primerjavi z aluminijastim okvirjem, vilice Ohlin RXF36 s 150 mm hoda in zavore SRAM code RSC ter prestavna skupina SRAM XX1 pa zagotavljajo najboljšo kvaliteto na trgu. V kolikor vas zanima več o tem gorskem 29 col kolesu nas konatktirajte ali obiščite v prodajnem centru in z veseljem vam bomo pomagali. Prepričani smo, da je to najboljša izbira pri nas.

POLEG GORSKIH SO V PONUDBI SEVEDA TUDI CESTNA KOLESA

Gorsko kolo trek po ugodni ceni v JB centru

JB kolesarski center se lahko pohvali s pestro izbiro gorskih, cestnih, mestnih, odraslih in otroških koles in kolesarske opreme, med katerimi je izredno veliko povpraševanja po gorskih kolesih 29 col in gorskih trek koles. Gorska trek kolesa so kvalitetna kolesa, ki so v našem centru na voljo po izjemno ugodni ceni. Zagotavljamo vam, da boste z gorskimi trek kolesi zadovoljni tako rekreativci kot tudi profesionalci. V kolikor ne veste katero gorsko kolo trek izbrati, smo vam v naši trgovini na voljo za pogovor in svetovanje. Mi smo pravi naslov za gorska 29 col kolesa in trek kolesa.

Katero gorsko ali trek kolo izbrati?