Kolesarski center po vaši meri v Novem mestu - bližina Krškega in Sevnice

Kolesarski center Jani Brajkovič vam na enem mestu ponuja vse, kar potrebujete zase in za vaše kolo. Poleg pestre ponudbe koles znamke Specialized lahko izbirate tudi med drugimi znamkami različnih tipov koles, v kolesarskem centru pa boste našli tudi vrhunsko kolesarsko opremo in oblačila. Kolesarski center JB se nahaja v Novem mestu, v bližini Sevnice in Krškega, zato se tudi od tam lahko odpeljete do Novega mesta in nas obiščete v našem delovnem času. Kolesarski center JB vam ponuja kvalitetno oziroma vrhunsko kolesarsko opremo. Tako profesionalni kolesarji kakor tudi ljubiteljski kolesarji boste pri nas našli vse, kar potrebujete za udobno, prijetno in varno vožnjo s kolesom. Poleg tega pa vam nudimo tudi kvaliteten, hiter in natančen servis koles. Obiščite nas v Novem mestu v delovnem času. Vabljeni!

kolesarski center Novo mesto blizu Sevnice in Krškega


Kolesarski center v Novem mestu, ki se ga splača obiskati

Kolesarski center Jani Brajkovič v Novem mestu je zagotovo kraj, ki se ga splača obiskati, tudi če ste iz Krškega, Sevnice ali katerega koli drugega mesta v Sloveniji. Zakaj je temu tako? Ponujamo vam vrhunska kolesa in kolesarsko opremo, na voljo so tudi otroška kolesa, otroška kolesarska oblačila in dresi po ugodni ceni. Vsem našim strankam se stoodstotno posvetimo in strokovno svetujemo pri izbiri kolesarske opreme in koles.

KOLESARSKI SERVIS JB VABI TUDI KRAJANE KRŠKEGA IN SEVNICE


Delovni čas kolesarskega centra

V naš kolesarski center v Novem mestu prihaja tudi veliko zadovoljnih strank iz Krškega, Sevnice in ostalih mest v Sloveniji, saj strankam vedno prisluhnemo in jim pomagamo pri izbiri. Prav tako pa opravljamo tudi servis vseh vrst koles. Poiščite primerno kolo zase in ustrezno kolesarsko opremo v našem kolesarskem centru. Delovni čas kolesarskega centra v Novem mestu je vsak dan med 9. in 18. uro, na voljo pa smo vam tudi ob sobotah od 9. do 12.

delovni čas kolesarskega centra