Najboljši servis za kolesa (trek, freestyle, gorska, cestna in ostala kolesa)


Servis kolesČe želite, da je vaše kolo v dobri kondiciji, morate poskrbeti za reden servis kolesa. Na servisu za kolesa bodo poskrbeli, da bo vaše kolo vedno varno in udobno. Če iščete najboljši servis koles, pote je JB Center pravi naslov za vas. Servis za kolesa je le del naše ponudbe. Poleg najboljšega servisa za trek, freestyle in ostala kolesa vam ponujamo tudi bogato izbiro koles in kolesarske opreme. V našem centru bomo poskrbeli tako za prvi servis kolesa, kakor tudi za servis prav vsakega kolesa, ki nam ga boste pripeljali. Obiščite nas v Novem mestu in pripeljite svoje kolo na najboljši servis za kolesa in se prepričajte, da svoje delo opravimo hitro, zanesljivo, natančno in cenovno ugodno.

NUDIMO TUDI DODATNO OPREMO ZA KOLESA

Servis koles trek in freestyle: poskrbeli bomo, da bo divja vožnja kar se da varna

Servis koles Novo MestoV JB Centru bomo poskrbeli za kvaliteten servis vseh koles, ne glede na to, katere znamke je. Naše vodile je, da morajo biti kolesa redno servisirana, da bi se lahko zagotovila varna in udobna vožnja za kolesarja. Servis je ključnega pomena za vsa kolesa, še posebno pa za trek in freestyle kolesa. Na področju servisiranja koles imamo dolgoletne izkušnje, zato je strah pred nestrokovnostjo popolnoma odveč. Servis za kolesa obsega pregled delovanja celotnega kolesa, nastavitev menjalnikov in zavor, čiščenje in podmazovanje krmilnega in gonilnega ležaja, pregled in centriranje obročev, zamenjava ali podmazovanje žic ter pranje kolesa. Lahko pa se odločite za hitri servis koles trek, freestyle in ostalih koles, ki zajema centriranje obroča, montažo zračnice, pletenje obroča in čiščenje kolesa.


Prvi servis kolesa - pripeljite kolo na prvi servis v najboljši servis za kolesa

Če ste se odločili za nakup freestyle, trek ali kateregakoli drugega kolesa pri nas, je potrebno prvi servis opraviti v roku 90 dni od nakupa kolesa. Če se ugotovi nestrokovno opravljen poseg na kolesu oziroma poseg ni bil opravljen na pooblaščenem servisu za kolesa, se garancija ne prizna.

V Kolesarskem centru JB nudimo tudi ogrevano pralnico koles:https://www.jbcenter.si/sl/novice/ogrevano-pralnica-koles/7