gorsko kolo v akcijiGorsko kolo 29 carbon z zavidljivo nizko težo: odlična akcija v naši trgovini koles

Gorsko kolo 29 in ostala gorska kolesa lahko v Kolesarskem centru Jani Brajkovič dobite po ugodni ceni. Za vas imamo vedno pripravljene privlačne akcije, ki so odlična priložnost za še bolj ugoden nakup. Akcijska ponudba koles, kolesarske opreme in sestavnih delov za kolesa je priložnost, ki je preprosto ne smete zamuditi. V naši trgovini koles boste na enem mestu dobili vse, kar potrebujete za svoje kolo in zase. Če pa nimate kolesa, vabljeni, da si ogledate našo ponudbo kvalitetnih koles. Izbirate lahko med gorskimi kolesi, kjer boste našli tudi gorsko kolo 29, cestnimi, freestyle, treking, mestnimi in otoškimi kolesi. Naša ponudba vsebuje različna gorska kolesa, med drugim tudi gorsko kolo carbon, ki se lahko pohvali z zavidljivo nizko težo, ki bo pripomogla k lažjemu premagovanju kilometrov na vaši poti. Vabljeni v našo trgovino gorskih koles v Novem mestu, kjer vam poleg akcijske cene koles ponujamo tudi kvaliteten servis koles.


Gorsko kolo 29 - zakaj ga izbrati?

Če se navdušujete nad gorskim kolesarjenjem in potrebujete kvalitetno gorsko kolo, s katerim boste brez težav premagovali naporne vzpone, potem je gorsko kolo 29 idealna izbira za vas. Ne le, da se lahko pohvali z izredno nizko težo, kolesarjenje z njim bo pravi užitek. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj izbrati gorsko kolo 29:

  • Gorsko kolo 29 ima večji premer koles in je zato še hitrejše,
  • Zaradi večjega premera koles boste lažje premagovali ovire,
  • Zaradi večjih koles boste z gorskim kolesom 29 lažje peljali v klanec, saj se z večanjem premera koles zmanjšuje naklon,
  • Gorsko kolo 29 je dokazano hitrejše kakor na primer kolo 26 in
  • Gorsko kolo 29 ima večjo kotalno površino, ki pomeni predvsem boljši oprijem, za vas pa bolj zabavno vožnjo.


Svetujemo vam pri izbiri gorskega kolesa 29 in ostalih koles

Obiščite nas v naši trgovini koles in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri najboljšega gorskega kolesa 29 za vas. Ne spreglejte naše aktualne akcije in si novo gorsko kolo zagotovite po še bolj ugodni ceni. Zadovoljstvo naših strank je vedno na prvem mestu, zato vam vedno ponujamo le najboljše in po najbolj ugodni ceni. Naša akcija pa ne zajema samo gorskih in drugih koles. Po akcijskih cenah lahko dobite tudi vso opremo za kolesa i kolesarje.

OBIŠČITE SPLETNO TRGOVINO GORSKIH KOLES JB CENTER


Gorsko kolo: akcija za moška in ženska gorska kolesa

V našem centru oziroma trgovini koles boste našli različna gorska kolesa za amaterske kolesarje, pa tudi za profesionalce. Ponujamo vam ugodno ceno za moška in ženska gorska kolesa, ki so na voljo v različnih dimenzijah, modelih, z različnimi gumami in okovjem iz različnih materialov. Na naši spletni strani lahko najdete tudi vse informacije o gorskih in ostalih kolesih, od teže pa vse do materialov, iz katerih so izdelana. Ponujamo vam tudi carbon gorska kolesa, ki so zelo kvalitetna in trpežna, dostopna pa so po super ceni. Oglejte si našo akcijo gorskih koles carbon in ostalih koles v našem centru ali pa na naši spletni strani.

Gorsko kolo 29 Carbon

Pestra izbira koles za celo družino

Naša ponudba gorskih in ostalih koles zajema tako moška kot ženska gorska in ostala kolesa, prav tako pa lahko pri nas po akcijski ceni dobite tudi gorska kolesa za otroke. Če želite svojemu otroku privoščiti le najboljše kolo, potem vabljeni v našo trgovino. Pomagali vam bomo izbrati najboljše gorsko kolo za vašega otroka. Gorsko kolo carbon in ostali novi modeli gorskih koles so oblikovani tako, da ščitijo vaš hrbet, vam pa omogočajo varno in udobno vožnjo. Zaradi nizke teže gorskega kolesa bo kolesarjenje še večji užitek.

OPREMITE SE S KOLSARSKIMI DRESI ZA GORSKO KOLESARJENJE


Gorsko kolo 29 in ostala kolesa: ugodna cena in servis

V našem centru vam ponujamo, poleg kakovostnih gorskih koles 29 in ostalih koles, tudi servis koles. Vabljeni, da nas obiščete vsak dan med deveto in osemnajsto uro, ob sobotah pa med deveto in dvanajsto. Dogovorili se bomo za servis, vam pa pomagali pri izbiri kolesarske opreme.