Okenske police – marmor za naravne notranje okenske police, marmorne tlake in obloge

Okenske police – marmor za notranje kamnite okenske police, marmorne tlake in obloge

Marmor je naravni dekorativni kamen, ki je nepogrešljiv v gradbeništvu. Marmor je metamorfna kamnina, ki je nastala s kristalizacijo apnenca. Uporabljamo ga predvsem za notranje prostore npr. okenske police, stopnice talne in stenske obloge; marmor namreč ni dobro izpostavljati vremenskim vplivom. Za zunaj pa so primernejše granitne okenske police, stopnice, tlaki in obloge iz granita, saj je granit trdnejši in odpornejši naravni kamen. Granit priporočamo tudi za kamnite fasade, zunanje kamnite okenske police, stopnice, nagrobnike, zunanje tlake in notranje tlake.Marmor - Kamnoseštvo Marnit

 

Marmor za kamnite okenske police, umivalnike in pulte

Izberite naravne okenske police. Marmor bo prinesel v vaš dom poseben šarm. Za notranje okenske police je primeren marmor, za zunanje kamnite okenske police pa granit. Oba sta ključna dekorativna materiala v gradbeništvu. V naši pestri pondbi pa boste našli tudi furnir iz naravnega kamna, ki je prav tako pravi naravni kamen.

 

Marmor za notranje okenske police, notranje kamine in stopnice

Čisti marmor je bel, s primesmi pa ima v glavnem sive in rdečkasto sive lise. Tako kot za kamnite umetnine, se uporablja tudi za okenske police. Marmor se dobro poda tudi k drugim kamnitim elementom v stanovanju: kamniti umivalniki, kamnite stopnice, notranji kamini, kuhinjski pulti,... V podjetju Kamnoseštvo » Marnit« je na voljo izjemno pestra ponudba naravnih kamnov, s katero boste obogatili vaš dom.

 

Okenske police – marmor za naraven in razkošen pridih

Marmor je metamorfna kamnina, ki je nastala s kristalizacijo apnenca. Marmor je tako primeren za naravno dekorirane notranje okenske police. Kamnite okenske police so naravne in prinesejo vašemu domu poseben čar. Za zunanje okenske police, marmor ni tako primeren – tu priporočamo granit, ki je odpornejši na vremenske vplive.

 

Kamnoseštvo Marnit | Marmor – notranje okenske police, pulti in umivalniki – povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marnit d.o.o.
Naslov
Miklavška cesta 53 B
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 62 95 100
02 62 95 102
041 600 209
031 612 266
Seznam fraz
Okenske police marmor, kamnite okenske police, notranje okenske police, marmor, marmorni tlak, obloge iz marmorja
ZEMLJEVID