Dekorativni kamen rustika – kamen za oblaganje za unikaten in brezčasen videzRustika Biege | Kamnoseštvo Marnit d.o.o.

Dekorativni kamen rustika je primeren za ljudi z izbranim okusom. Kamnite stenske obloge z grobo obdelanimi kamnitimi kvadri so nekaj posebnega. Če vas navdušujeta razgibana površina in unikaten izgled, potem je za vas primerna rustika. Kamen za oblaganje, s svojo nepravilno reliefno površino, a hkrati ujet v kompozicijo, spremeni zidne obloge v okras vašega doma.


Dekorativni kamen rustika – naravni dekorativni kamen z dodano vrednostjo

Izbrani kamniti izdelki lahko spremenijo kamnite stenske obloge v dekoracijo, ki ne bo ostala neopažena. Dekorativni kamen rustika na notranjih stenah, zunanjih zidovih, bazenih ali vrtnih koritih – dekorativni kamen je mogoče uporabiti skoraj kjerkoli. V ponudbi podjetja Kamnoseštvo Marnit so na voljo tudi: kamnite okenske police, granitne okenske police, okenske police marmor, furnir iz naravnega kamna, kamnite stopnice, notranji kamini, kamniti umivalniki, kuhinjski pulti, kamnite fasade, zunanji tlaki, notranji tlaki in nagrobniki.Dekorativni kamen rustika | Kamnoseštvo Marnit d.o.o.


Rustika – kamen za oblaganje prežene enoličnost poslovnih prostorov

Dekorativni kamen rustika podjetja Marnit d.o.o. je zelo primeren za vaše poslovne prostore, ki morajo imeti celostno podobo, a hkrati ne smejo dajati videza dolgočasne enoličnosti. Kamnite stenske obloge imajo prav ta namen. Za to bo poskrbela rustika. Kamen za oblaganje lahko v različnih prostorih uporabite na različne načine, oziroma dekorativni kamen rustika izberete v različnih niansah in velikostih.


Rustika  kamen za oblaganje za poživitev prostora

Živimo v časih, ko se trendi zelo mešajo in kjer so individualne želje lahko uresničljive. Še zmeraj pa so najbolj pristni naravni materiali, ena boljših izbir so vsekakor kamnite stenske obloge. Dekorativni kamen rustika  lahko uporabite samo na eni steni ali delu stene ali pa se poigrate z različnimi možnostmi in kamnite stenske obloge uporabite v celotnem prostoru. Naravni kamen za oblaganje lahko po želji uporabite le za oblogo stebra in z malim posegom poživite prostor!


Naravni kamen za oblaganje – kamnite stenske obloge za fasade in zunanje površine

Dekorativni kamen rustika je vsekakor primeren tudi za oblogo zunanjih delov stavb. Vaš dom ali poslovni prostor, ki ga bo krasil dekorativni kamen rustika, bo opažen že na daleč. Lahko se odločite za manj vidne spremembe, pri tem pa vam bo pomagala rustika. Kamen za oblaganje lahko uporabite na manjših ali večjih zidovih okoli hiše ali poslovnih prostorov. Dekorativni kamen rustika lahko uporabimo kot diskretni dodatek ali pa ga izpostavimo, a bo zmeraj opravil svojo funkcijo! Obiskovalci bodo zagotovo opazili dekorativno dovršen videz okolice, za kar bo poskrbela rustika. Kamen za oblaganje je lahko tudi majhen, a izredno pomemben detajl z velikim učinkom!


Marnit | Dekorativni kamen rustika – kamen za oblaganje – povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marnit d.o.o.
Naslov
Miklavška cesta 53 B
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 62 95 100
02 62 95 102
041 600 209
031 612 266
Seznam fraz
dekorativni kamen rustika, rustika kamen, naravni kamen za oblaganje, kamnite stenske obloge, dekorativni kamen, kamen za oblaganje
ZEMLJEVID