Kuhinjski pulti, kopalniški pulti in kamniti umivalnikiKuhinjski pult - Kamnoseštvo Marnit

Naravni kamen je postal eden od vodilnih materialov za tako notranjo kot tudi zunanjo opremo doma. Uporablja se ne le za dekoracijo temveč je postal tudi sam del »pohištva«. Še posebej priljubljeni so kamniti delovni pulti za kuhinjo, ki imajo veliko daljšo življenjsko dobo od povprečnih, nato kamniti umivalniki za kopalnico, zunanji vrtni umivalniki... Sicer pa boste v ponudbi podjetja Marnit d.o.o. našli tudi kamnite okenske police iz marmorja in granita, furnir iz naravnega kamna, kamnite stopnice, na voljo pa so tudi: notranji kamini, kamniti umivalniki, kuhinjski pulti, kamnite fasade, zunanji tlaki, notranji tlaki, pa tudi nagrobniki.


Kuhinjski pulti - delovni pulti za kuhinjoKuhinjski pult - Kamnoseštvo Marnit

Kuhinjski pulti so eden od najbolj obremenjenih prostorov v našem domu. Vsakodnevna uporaba terja svoj davek, zato so delovni pulti za kuhinjo v povprečju izrabljeni že po prvih nekaj letih. Prav zaradi nenehne izpostavljenosti, katerim so kuhinjski pulti podvrženi, je priporočljivo izbrati trpežen material z daljšo življenjsko dobo. Še posebej priporočljiv je granit, ki je veliko trši od običajnih materialov, ki jih vsebujejo kuhinjski pulti. Granit je trd material, ki je odporen na odrgnine, vročino in agresivne tekočine, zato bo delo na takšni površini veliko lažje in enostavnejše. Kuhinjski pulti so namenjeni kuhanju in pripravi hrane na njih, zato je izbira kakovostnega materiala še kako pomembna. Izogibajte se poceni materialom, ki jih boste morali menjati vsakih nekaj let, saj boste s tem izgubili veliko časa in denarja. Delovni pulti za kuhinjo so v prvi vrsti namenjeni delu na njih, zato se jih ne bojte uporabljati.


Kamniti umivalniki za kopalnico

Kamen v kopalnici je »in«. Je večen in nikoli iz mode, zato zraven talnih stenskih oblog, kopalniškega kamnitega pulta, zraven sodijo tudi kamniti umivalniki za kopalnico in predstavljajo klasiko v kopalniški opremi. Kljub temu pa kamniti umivalniki in pulti ne delujejo staromodno, saj je kamen material, ki ga lahko kombinirate prav z vsem. Tako so lahko kamniti umivalniki za kopalnico kombinirani z moderno zasnovanim pohištvom, klasičnim hrastovim lesom ali praktičnim kamnitim kopalniškim pultom. Če radi eksperimentirate se lahko odločite še za vse bolj priljubljeno kombinacijo modernih opremljevalcev - kamniti pulti in umivalniki za kopalnico iz stekla ali poliranega nerjavečega jekla in obratno.Kamniti kopalniški pulti Marnit


Vrtni umivalniki

Če imate doma vrt, so vrtni umivalniki skorajda neizbežni. Bodisi za zalivanje rož na okenskih policah, bodisi za umivanje rok po uporabi zunanjega žara. Vrtni umivalniki so vsestransko uporabni, ob tem pa še vse bolj estetsko zahtevni, saj so eden od prvih kosov vaše opreme, ki jo zagledajo gosti in zunanji mimoidoči. Najbolj priporočljivi so kamniti umivalniki, saj so ravno ti najbolj trpežni in vzdržljivi za vse vremenske razmere in neugodnosti, ki jih morajo vrtni umivalniki preživeti. Obiščite Kamnoseštvo Marnit!


Marnit | Kamniti umivalniki in kuhinjski pult - povezave do naše spletne stranii: