Nagrobni spomeniki in izdelava nagrobnih spomenikov

Nagrobni spomeniki so se, tako kot kultura in ljudje, skozi stoletja spreminjali. Po razkošnih mavzolejih ter lesenih in kovanih križih, so se uveljavili kamniti nagrobniki z napisnimi ploščami, ki so se ohranili vse do danes. Kamniti nagrobni spomeniki so namreč najbolj vzdržljivi in odporni na vremenske vplive, zato imajo dolgo dobo trajanja. Poleg nagrobnikov pa v našem podjetju nudimo tudi: naravni kamen: granit in marmor, kamnite okenske police, furnir iz naravnega kamna, kamnite stopnice, na voljo pa so tudi: notranji kamini, kamniti umivalniki, kuhinjski pulti, kamnite fasade, zunanji tlaki, notranji tlaki in nagrobniki.Nagrobni spomeniki - kamnoseštvo Marnit


Nagrobni spomeniki različnih oblik in cene nagrobnih spomenikov

Izdelava nagrobnih spomenikov se je, tudi po zahtevah določenih pokopališč, morala standardizirati, a to ne pomeni, da ne morete priskrbeti lep in večen nagrobni spomenik. V podjetju Kamnoseštvo Marnit d.o.o. so na voljo različni nagrobniki, tako moderni kot klasični, iz masivnih kamnitih profilov, kot so granitni kamen, marmor, naravni dekorativni kamen...Cene nagrobnih spomenikov so odvisne od materialov, ki jih boste izbrali, velikosti, zahtevnosti oblike, posebno ceno pa imajo še nagrobni dodatki. Kamnoseštvo Marnit - za prefinjen okus!


Izdelava nagrobnih spomenikov po meri

Izdelava nagrobnega spomenika je povsem prilagojena vam - vašim zahtevam in željam. V podjetju vam bomo prisluhnili in poskušali najti optimalno rešitev pri snovanju in oblikovanju, možna pa je tudi izdelava nagrobnih spomenikov izključno po vaši želji in načrtu.Na voljo so enojni nagrobni spomeniki, družinski nagrobniki, žarni nagrobniki, grobnice... Izbirate lahko med različnimi vrstami kamna, odločite pa se lahko tudi za kombiniran nagrobni spomenik iz dveh vrst kamnov ali več.
Izdelava nagrobnih spomenikov pa ni naša edina dejavnost. Opravljamo tudi ostale kamnoseške storitve; popravili bomo nagrobni spomenik, ki ga je načel zob časa, obnovili napise na spomenikih ali po želji dodali nove, uporabijo se lahko tudi drugi nagrobni dodatki.


Cene nagrobnih spomenikov in nagrobni dodatki

Cene nagrobnih spomenikov so različne in odvisne od vaše izbire in zahtev. Lahko se odločite za klasično in enostavno obliko ali za modernejši in bolj abstrakten nagrobni spomenik. V obeh primerih bodo nagrobni spomeniki odlične kakovosti, kompaktni in estetsko dovršeni.
Pri načrtovanju vplivajo na cene nagrobnih spomenikov tudi nagrobni dodatki. Tako imajo lahko nagrobni spomeniki okrasni kamen, različne oblike črk, vaz, luči, križev, kipovin druge aplikacije.


Marnit | Izdelava nagrobnih spomenikov in nagrobni dodatki - povezave do naše spletne strani: