Furnir iz naravnega kamna - dekorativni kamen široke uporabne vrednosti

Izredno tanki kamniti izdelki so bili pred uporabo moderne tehnologije le želja, ne pa realnost. Sedaj je drugače in dekorativni kamen je lahko tudi izredno lahek in upogljiv! Furnir iz naravnega kamna, ki vam ga ponuja Kamnoseštvo Marnit d.o.o. je stružen na debelino okoli enega milimetra. Tako obdelan naravni delokrativni kamen oziroma kamniti furnir daje vrsto možnosti za montažo, ki jih drugi kamniti izdelki ne omogočajo. Njegova prednost je predvsem v tem, da ga lahko montirate sami in da ni potrebno zagotavljati nosilne podlage. Njegova teža je približno 10-krat manjša od masivnega kamna debeline 2 cm.Furnir iz naravnega kamna | Kamnoseštvo Marnit d.o.o.

Furnir - kamen za obloge, ki ga enostavno namestimo

Furnir je lepljen na elastično podlago. Ta kamen za oblaganje lahko namestimo na notranje ali zunanje površine. Na mestih, kjer drugi kamniti izdelki zaradi teže in debeline niso primerni, uporabite furnir. Cena vas ne bo neprijetno presenetila. Tak naravni dekorativni kamen je primeren tudi za tiste, ki želijo stanovanje ali poslovni prostor le osvežiti. Če se odločite za ta dekorativni kamen, boste svoj prostor polepšali brez večjih gradbenih posegov. Odločitev za furnir je torej več kot preprosta! Poleg tega so vam v našem podjetju na voljo tudi: kamnite okenske police, furnir iz naravnega kamna, kamnite stopnice, notranji kamini, kamniti umivalniki, kuhinjski pulti, kamnite fasade, zunanji tlaki, notranji tlaki in tudi nagrobniki.Furnir | Kamnoseštvo Marnit d.o.o.

Furnir - dekorativni kamen za zidne obloge

Kamen za oblaganje, ki je tako tanek kot je kamniti furnir, daje skoraj neomejene možnosti uporabe. Namesto da izberete navadni furnir iz lesa, se odločite za furnir iz naravnega kamna, ki je prav tako lahek. Tak kamen za oblaganje bo prav tako pričaral pristen naraven videz kot les. Kamniti furnir podjetja Kamnoseštvo Marnit je primeren za notranje zidne obloge ali zunanje zidne obloge. Furnir iz naravnega kamna je primeren celo za pohištvo.

Kamniti izdelki sodijo tudi na ukrivljene površine, furnir ne pozna ovirFurnir iz naravnih materialov | Kamnoseštvo Marnit

Furnir iz naravnega kamna je primeren za ukrivljene površine. Ta kamen za oblaganje je zaradi svoje debeline primeren za oblaganje stebrov ali drugih okroglih površinah z minimalnim premerom 30 cm. Pozabite na stereotip, da so kamniti izdelki togi in težki, furnir iz naravnega kamna je čisto nasprotje! Za moderne oblike notranjih prostorov, kjer ne manjka neravnih površin, izberite furnir. Cena za tako obdelan dekorativni kamen je več kot ugodna. Privoščite si, da kamniti izdelki krasijo vaš dom in poslovne prostore! Kamen za oblaganje je sedaj primeren za vse oblike prostorov!


Marnit | Furnir iz naravnega kamna, tanek dekorativni kamen - povezava do naše spletne strani: