plastična okna cenaPlastična okna in vrata so stroškovno učinkovita rešitev za vaš objekt


Plastična okna zagotavljajo energetsko učinkovitost in odlično protihrupno zaščito. Tudi z estetskega vidika so plastična vrata in okna odlična rešitev, ker so vam tipi oken na voljo v različnih dimenzijah, materialih in barvah.


Plastična okna in vrata: inovativna tehnologija za zmanjševanje toplotnih izgub


Znebite se visokih stroškov zaradi toplotnih izgub! Izberite sodobna plastična okna cena in kakovost sta sorazmerni, prihranki pri ogrevanju in hlajenju bivalnih prostorov, ki jih zagotavljajo plastična okna, pa kaj hitro upravičijo investicijo.


Kakovostna plastična vrata in okna občutno znižujejo tudi propustnost hrupa


Vas moti hrup iz okolice? Živite v bližini prometne ceste? Rešitev so kakovostna plastična okna in vrata! Cenik najpogosteje uporabljenih dimenzij smo v podjetju Hausmart d.o.o. za vas pripravili že na spletni strani: http://www.hausmart.si/ceniki/, za vrednost konkretne investicije, vključno z dodatnimi popusti in ugodnostmi, pa se obrnite na nas s povpraševanjem! Definirajte dimenzije in vse zahteve za svoja nova plastična okna in vrata cenik pa bomo pripravili tako, da bo ponudba tudi za vas ugodna.

Plastična okna


Kdaj velja izbrati plastična okna in kdaj lesena?


Lesena okna so prava izbira za vse, ki prisegate na naravne materiale. Z naravno barvo, vonjem in videzom les pozitivno vpliva na zdravje in počutje, prostoru pa da občutek topline in domačnosti. Plastična okna pa so predvsem energetsko bistveno bolj učinkovita. Odlikujejo jih moderni dizajni, dolga življenjska doba brez posebnega vzdrževanja, pa tudi vizualna raznolikost. Investicija v plastična okna: cena in kakovost sta sorazmerni, prihranki energije pa občutni.

NE SPREGLEJTE AKCIJE PVC OKEN


Hausmart je pravi partner za stavbno pohištvo in plastična okna


Nudimo vam vrata, lesena, ALU in plastična okna cena, ki jo boste plačali pri nas, bo konkurenčna, ponudba pa individualna. Visoko kakovostni profili nemških proizvajalcev, dvojna termoizolacijska stekla, najvišji tehnični standardi in certifikati kakovosti odlikujejo vsa naša plastična okna. Cena za tako kvaliteten izdelek je ugodna! Pošljite nam povpraševanje za plastična okna. Cena vas bo prepričala, da nas je vredno obiskati!