Dr. Harvey moška in ženska ortopedska obutev z natikači

Dr. Harvey ortopedska obutev je izdelana v Sloveniji. V podjetju Harvey d.o.o. poteka razvoj, dizajn, izdelava in prodaja kakovostne usnjene obutve za zaposlene v zdravstvu in drugih panogah.

Ortopedski natikači z anatomskim oblikovanjem imajo certifikat za zaščitno obutev, ki je namenjena zaposlenim v zdravstvu in drugih panogah, kjer delavci veliko časa stojijo na nogah in zato potrebujejo obutev za maksimalno udobje. Lahka in stopalom prilagodljiva ortopedska obutev iz naravnega usnja je zasnovana tako, da preprečuje utrujenost nog in bolečine v nogah, ki se pojavijo ob večurnem stoječem delu. Zračna in udobna anatomska obutev za zdrava stopala se med hojo ne sezuva, poleg tega pa so notranjiki z vložki izdelani iz antibakterijskih in antimikotičnih materialov. Dr. Harvey profesionalna obutev za moške in ženske je šivana in ne lepljena, kar zagotavlja dodatno kakovost in trpežnost. V ponudbi pa je zastopana tudi priznana blagovna znamka LEDIeco z anatomsko oblikovanimi ležišči stopal.

Moška profesionalna obutev Dr.HarveyŽenska profesionalna obutev Dr.Harvey

Ortopedska obutev za zdrave noge brez bolečin

Kakovostni ortopedski natikači blagovnih znamk Dr. Harvey in LEDIeco so zasnovani za maksimalno udobje nošenja, kar jim omogoča inovativna oblika, trdota in premišljene pozicije. Slovensko podjetje Dr. Harvey je pri razvoju obutve za zdravstvene delavce specializirano za izdelavo in implementacijo refleksnih točk na podplatih, ki učinkovito stimulirajo krvni obtok. Prednost lahke in zračne ortopedske obutve je tudi v perforaciji na ležišču stopala, kar zagotavlja povečan učinek delovanja skozi notranjik oziroma vložek iz antibakterijskih materialov. Vse te lastnosti pa pomembno vplivajo na zdravje stopal, zato da si lahko tudi obute noge optimalno spočijejo. Ortopedski natikači Dr. Harvey in LEDIeco nudijo učinkovito rešitev za pekoča in preobremenjena stopala in bolečine v zgornjem in spodnjem delu nog. Ortopedska obutev nudi stopalom ustrezno oporo z oblazinjeno peto, zato izboljša mobilnost in preprečuje nelagodje pri že razvitih bolečinah ali težavah s stopali. Zasnova obuval omogoča udobno premikanje nožnih prstov, pete pa so oblikovane tako, da stopala niso preveč potisnjena naprej.

Ortopedski natikači z antibakterijskim notranjikom Salthyment

Ženski ortopedski natikačiSlovenska ortopedska obutev blagovne znamke Dr. Harvey je edinstvena tudi po inovativnih Salthyment vložkih oziroma notranjikih, ki so vgrajeni v ležišča vseh modelov iz prodajne linije. Podjetje je tako po dveletnih testiranjih in preizkušanjih razvilo notranjike, ki so izdelani iz antibakterijskih in antimikotičnih materialov. Usnjeni in zračni ortopedski natikači s tovrstnim vgrajenim vložkom preprečujejo razvoj oziroma nastanek bakterij in glivic. Prav tako pa preprečujejo neprijetne vonjave po večurnem nošenju. Notranjike Salthyment na obloženem vmesnem delu ortopedske obutve je mogoče enostavno očistiti, zato da bi jih lahko še dolgo uporabljali.

Profesionalna obutev z notranjikom vsebuje kombinacijo sestavin oziroma izvlečkov različnih rastlin in zelišč, kot je žajbelj, timijan in menta. Ti izvlečki zelišč delujejo antimikotično, saj zavirajo bakterije in glivice na vložku. Ortopedska obutev zato nudi optimalno svežino in prijeten občutek ob večurnem nošenju, četudi se stopala spotijo in skozi nogavice vlažijo vložek.

Moška in ženska profesionalna obutev iz prodajne linije

Ortopedska obutev Dr. Harvey in LEDIeco iz ponudbe je na voljo v različnih modelih, barvah in barvnih vzorcih. Udobna moška profesionalna obutev z anatomskim podplatom za celodnevno nošenje zajema zaprte modele z mehkim in usnjenim ležiščem, ki se prilega veliki večini stopal. Modeli iz kakovostnega naravnega usnja so šivani, saj ni potrebe po uporabi močnih lepil. V ponudbi moške profesionalne obutve je tudi eleganten čevelj z vrhunsko anatomijo in usnjem v črni in rjavi barvi. Ženska profesionalna obutev Dr. Harvey in LEDIeco pa nudi različne modele v široki ponudbi raznovrstnih barv in barvitih vzorcev. Usnjeni ženski ortopedski natikači imajo vgrajen notranjik, ki se samooblikuje glede na stopalo in nudi optimalno udobje. Na voljo so tudi zračni in anatomsko oblikovani sandali. Ortopedska obutev je na voljo za nakup v spletni trgovini ali pa v številnih maloprodajnih trgovinah po celi Sloveniji.