Pomanjkanje vitaminov in mineralov

Pomanjkanje vitaminov in mineralov ima lahko škodljive posledice za človeško telo. Flexshop ponuja različne izdelke, ki bodo rešili težavo kot je pomanjkanje vitaminov in mineralov. Vsi vemo kaj so vitamini, a imamo včasih težave z zadostnim vnosom le teh. Flexshop nudi vse vitamine na enem mestu.


Pomanjkanje vitaminov in mineralov - vodotopni vitamini v velikih količinah

Pomanjakanje vitaminov in mineralov je lahko škodljivo, prav tako kot pretiravanje z vitamini. Vodotopni vitamini se ne kopičijo v telesu, ker se presežene vrednosti izločijo skozi ledvice. Vodotopni vitamini v velikih količinah so tako neškodljivi za telo. Vodotopni vitamini so C vitamin, B-kompleks in vitmin H. Pomanjkanje vitaminov iz skupine vodotopni vitamini lahko škodljivo vpliva na delovanje organizma.


Naravni vitamini v hrani in vitaminske tablete

Za pravilno delovanje našega oganizma so najpomembnejši vitamini. V hrani, ki jo zaužijemo, so vsi potrebni naravni vitamini. V kolikor pa čutimo pomanjkanje vitaminov in mineralov, pa lahko težavo odpravimo z multivitaminskimi tableti. Flexshop nudi najkvalitetnejše vitaminske tablete. Naravni vitamini v hrani so včasih premalo za športnike, ki morajo še dodatno skrbeti, da telo ne trpi pomanjkanje vitaminov in mineralov. Flexshop tako nudi različne vitaminske tablete za ženske in moške, ki se aktivno ukvarjajo s športom.


Vitamini v hrani

Naravni vitamini v hrani se lahko med predelovalnim procesom izgubijo. Za zadosten vnos vitaminov lahko poskrbimo z dodatki vitaminov. Kljub zdravemu načinu prehranjevanja lahko v določenih obdobjih občutimo pomanjkanje vitaminov in mineralov. Naravni vitamini v hrani, ki jih dobimo z uravnoteženo prehrano so pomembni. Ob večjih naporih in športnih aktivnostih, ko vitamini v hrani niso zadosti, pa si lahko pomagamo tudi z multivitaminskimi dodatki, ki jih zaužijemo v obliki vitaminske tablete. Flexshop ponuja različne oblike multivitaminskih dodatkov, na voljo pa so tudi najboljši proteini za mišično maso in najučinkovitejše hujšanje, aminokisline ter vsa ostala vrhunska športna prehrana.


Vitaminske tablete za športnike

Vitaminske tablete za ženske se ponavadi razlikujejo od vitaminskih tablet za moške. Flexshop ima v svoji široki ponudbi tako ene kot druge. Vitaminske tablete, ki vsebujejo različne vitamine in minerale (vitamin C, cink, kalcij, magnezij, vitamin D, in ostale), so nepogrešljiv vir vitaminskih dodatkov za aktivne športnike.


Flexshop | Pomankanje vitaminov in mineralov odpravijo vitaminske tablete: