Kreatin monohidrat in kreatin fosfat

Kreatin monohidrat je izdelek za športnike, ki stremijo k eksplozivni moči in vzdržljivosti. Kreatin monohidrat je tudi priljubljen dodatek k hrani za vegetarijance. Kreatin fosfat sodeluje pri regeneriranju organizma in preprečuje izločanje mlečne kisline, ki je razlog za bolečine v mišicah in sklepih. Kreatin fosfat povečuje mišično zmogljivost in moč mišic. V naši ponudbi najdete tudi najbolje prodajan izdelek na svetu v letih 2010 in 2011 -  Jack 3D. Jack 3D se poslužuje formule za eksploziven pump mišic in za neverjetno moč in mišično fleksibilnost. Jack 3D – uporabniki ga obožujejo. Obiščite našo spletno stran Flexshop in izberite kreatin monohidrat, da bodo vaše mišice blestele.


Kaj so kreatini?

Kreatini so sestavljeni iz aminokislin (poznamo nesencialne in esencialne aminokilsline), ki jih naše telo navadno ne proizvaja samo. Človeško telo kreatin dobi s hrano ali pa ga naknadno proizvedejo jetra. Pri intenzivni vadbi se kreatini porabljajo, zato jih je potrebno z dodatki vnašati v telo. Kreatin monohidrat poveča volumen mišic. Kreatini v mišicah proizvajajo polne in velike mišiceKreatini so tudi pomembna snov za skladiščenje energije. Kreatin fosfat vpliva na sintezo beljakovin v mišicah, zato je mišica bolj prožna in sposobna za premagovanje fizičnih naporov. V večjih količinah pa se  kreatin fosfat nahaja tudi v sklepih.


Kreatin monohidrat tudi za vegetarijance

Kreatin monohidrat je priljubljeno prehransko dopolnilo tudi za vegetarijance. Kreatin fosfat se namreč nahaja v mesu. Kreatin fosfat v telo vnašamo s hrano. Zato je za vegetarijance kreatin monohidrat dobrodošel izdelek, ki telo oskrbi z za organizem potrebnimi kreatini. Izbirate lahko med Flexshop izdelki Jack 3D, N.O.Xplode, C4 in drugimi creatine prehranskimi dopolnili. Več o naši Flexshop ponudbi najdete na spletni strani prodajalne Flexshop.


Zakaj priporočamo kreatin monohidrat?

Poleg pumpanja mišic, kreatin monohidrat skladišči energijo, zato bo vaša vadba kakovostna, vaše mišice pa vzdržljive in eksplozivne. Kreatini, predvsem  kreatin fosfat, preprečujejo izločanje mlečne kisline. Poleg tega se kreatini nahajajo tudi v sklepih. Kreatin monohidrat bo poskrbel za eksplozivnost vaših sklepov. Med drugim pa bo kreatin monohidrat odpravil tudi bolečine v mišicah in sklepih, zato bo vaša vadba učinkovitejša. Izberite Jack 3D za nadčloveško moč in intenziven pump mišic. V prodajalnah Flexshop vam ponujamo tudi izdelke za topljenje maščobe (fat burnerji) , na voljo so tudi proteini in drugi izdelki Flexshop za  pridobivanje mišične mase.  


Flexshop | Kreatin monohidrat – mišice vam bodo hvaležne:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Flexshop
Naslov
Litijska cesta 57
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 542 33 40
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
flexshop, kreatin fosfat, kreatin monohidrat, kreatini, Jack 3D
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA