Prehranski dodatki: vitamini, zdravje - za moč

Pomanjkanje vitaminov lahko povzroči resns zdravstvene težave. Vitamini so skupno ime za skupino biološko aktivnih organskih spojin, katerih prisotnost v krvi pripomore pri vzpostavljanju zdravstvenega ravnotežja.


Dodatki k prehrani (vitamini)

Prehranski dodatki so potrebni, da lahko človeško telo deluje na najvišjem potencialu. Dodatki k prehrani, kot so vitamini in minerali so zelo pomembni za optimalno delovanje organizma. Prehrambeni dodatki trgovine Flexshop vsebujejo vse potrebne vitamine in minerale. Vaje za moč in gibljivost postanejo optimalne. Vsakodnevno uživanje Flexshop napitkov povečujejo odpornost in prav tako prehranski dodatki - vitamini. Zdravje je zelo odvisno od redne vadbe. Da bi telesu nudili najboljše so prehranski dodatki in regeneracija po treningu zelo pomembni.


Dodatki k prehrani (beljakovinski napitki, energijski napitki)

Dodatki k prehrani, kot so proteinski napitki, so regeneracijski napitki, ki povečujejo vzdržljivost in moč. Proteini so poleg vode najpomembnejše snovi v našem telesu. Prehranski dodatki so potrebni pri vsaki vadbi (proteinski napitki, energijski napitki), saj se telo izčrpa. Beljakovinskim napitkom lahko dodamo tudi ogljikove hidrate, saj stimulirajo izločanje inzulina in pomagajo pri obnovi glikogenskih zalog. Prehranski dodatki so danes nepogrešljivi v svetu športa in lahko tudi rečemo, da je način življenja aktivnih ljudi. Dodatki k prehrani pomagajo povečati mišično maso, ker spodbujajo našo aktivnost med napori. Posledično povečujejo tudi našo kondicijo in moč.

Prehranski dodatki

Dodatki k prehrani in regeneracija po treningu

Prehrambeni dodatki Flexshop so danes optimalni pri regeneraciji po treningu. Z dodatki k prehrani dosežemo regeneracijsko odzivnost telesa.


Flexshop | Vitamini in dodatki k prehrani, povezave do naše spletne strani: