Prehrana za športnike - fitnes prehrana Flex

Flexshop prehrana za športnike in prehrana za fitnes nudi široko izbiro dodatkov, ki jih mora vsebovati popolna prehrana za športnike. Izbirajte med kvalitetnimi dodatki, s katerimi bo dopolnjena prehrana za mišično maso, prehrana za fitnes, dietna prehrana, pravilna prehrana za hujšanje, bodybulding prehrana ter fitnes prehrana Flex. Flexshop skrbi, da bo vaša športna prehrana popolna.


Prehrana za športnike - prehrana za mišično maso

Popolna prehrana za mišično maso mora vsebovati proteine in ogljikove hidrate. K hitrejšemu pridobivanju mišične mase pa pomagajo dodatki. Prehrana za športnike Flexshop ima v svoji ponudbi kvalitetne izdelke, kot je prehrana za fitnes. ABB Extreme XXL prehrana za mišično maso je primerna za vse, ki bi radi pridobili željeno maso brez nepotrebnih maščob. Popolna prehrana za mišično maso ABB Extreme XXL vsebuje beljakovine, kreatin, glutamine in vse potrebne vitamine in je tako popolna prehrana za športnike. Fitnes in prehrana za mišično maso sta dva pomembna koraka k željenemu rezultatu.


Prehrana za športnike - prehrana za fitnes

Fitnes prehrana Flex hydra je izdelek, ki ga ponuja Flexshop in je namenjen za športno aktivnost. Fitnes prehrana Flex hydra v obliki napitka je namenjen maksimalni rehidraciji in dvigu energije v mišicah. V trgovini Flexshop je na voljo fitnes prehrana Flex hydra v štirih različnih okusih: limona, divja češnja, pomaranča in grenivka. Fitnes prehrana Flex je popolna prehrana za fitnes.


Prehrana za športnike - pravilna prehrana za hujšanje

Pravilna prehrana za hujšanje je prav tako pomembna in popolna prehrana za športnike, ki želijo izgubiti odvečno maščobo. Pravilna prehrana za hujšanje lahko poleg vsebuje tudi dodatke za hujšanje. Alpha - T2 je produkt za topljenje maščobe ali fat burner, prav tako pa vam priporočamo Animal Cuts. Pravilna prehrana za hujšanje, redna telesna vadba in dodatki vas bodo pripeljali do željenih rezultatov. Pravilna prehrana za hujšanje pomaga metabolizmu, da poleg energije telo pokuri tudi maščobe. Za ohranjanje idealne teže pa je še vedno najpomembnejša zdrava prehrana - hujšanje bo tako nepotrebno.


Prehrana za športnike - dietna prehrana

Prehrana za športnike mora biti tudi dietna prehrana. Dietna prehrana je pravilno izbrana prehrana športnika, ki dopolnjuje telesno aktivnost. Dietna prehrana in kvalitetni prehrambeni dodatki kot npr. dodatni proteini so poleg redne vadbe pomembni pri doseganju željenih športnih rezultatov.


Flexshop | Prehrana za športnike in fitnes prehrana, povezave do naše spletne strani: