Športna prehrana Nutrition - prehrana športnikov Flexshop

Športna prehrana Nutrition zagotavlja vse potrebne dodatke, ki jih potrebujetePrehrana za športnike podjetja Flexshop ponuja najkvalitetnejše znamke proizvajalcev športne prehrane: Gaspari nutrition, Universal nutrition, Optimum nutrition, Muscleteh in ostale.


Športna prehrana - Gaspari nutrition

Gaspari nutrition je priznana linija izdelkov Nutrition, katerih dobavitelj je Flexshop. Gaspari nutrition je namenjena predvsem kot prehrana športnikov, ki se ukvarjajo z bodybuildingom. Izdelki Gaspari nutrition pomagajo pri večji vzdržljivosti, povečujejo mišično maso, moč in energijo. Za bolj specifične potrebe se oglasite v trgovini Flexshop, kjer vam bomo lahko svetovali pri izbiri Gaspari nutrition izdelka. Gaspari nutrition športna prehrana so najboljši proteini, ki delujejo.


Športna prehrana - Universal nutrition

Športna prehrana Universal nutrition je ena izmed najbolj kvalitetnih ameriških znamk, poznanih v športnem svetu in na področju, poznanem kot prehrana športnikov. S svojimi izdelki je Universal nutrition na trgu že od leta 1977. Universal nutrition zagotavlja strog nadzor kakovosti, ki ga potrebuje športna prehrana. Flexshop ima v svoji ponudbi široko paleto izdelkov Universal nutrition.


Športna prehrana - Optimum nutrition

Športna prehrana Optimum nutrition ima v svoji ponudbi izdelkov tudi dodatke za hujšanje. Prehrana športnikov Optimum nutrition za pomoč pri hujšanju, temelji na ovsu in sirotki. Gre za naravni izdelelek v obliki napitka. Optimum nutrition športna prehrana proizvaja tudi izdelke za povečanje energije, hkrati pa so to najboljši proteini za mišično maso. Oglasite spletno stran Flexshop in si oglejte celotno ponudbo Optimum nutrition izdelkov.


Športna prehrana - Muscletech

Muscletech, je ime znamke, ki kakor že ime pove, pošilja na trg predvsem dodatke, ki pomagajo pri pridobivanju mišične mase. Muscletech prehrana športnikov je priljubljena pri bodybuilderjih, primerna pa je za vse, ki bi radi rezultate vadbe okrepili z dodatki. Muscletech izdelki so na voljo v obliki tablet ali napitkov. Muscletech vseskozi vlagajo v nove znanstvene raziskave in odkrivajo nove in boljše načine, kako povečati mišično maso, zmanjšati telesno maščobo in izboljšati atletsko uspešnost.


Flexshop | Športna prehrana Nutrition, povezave do naše spletne strani: