Športna prehrana  za aktivne koleserje, za tekače, za začetnike in , za tekače

Energijski napitki nam povečujejo vzdržljivost in kondicijo.


Športna prehrana za kolesarje začetnike in profesionalce

Športna prehrana Nutrition za aktivne kolesarje in špotnike. Temelji kolesarstva so volja, trening, počitek in športna prehrana. Primerna prehrana za kolesarje je nuja za zdravo aktivnost. Potrebe telesa kolesarja po določenih snoveh so veliko večje kot pri normalnem človeku. Športni dodatki k prehrani nam omogočajo vzdržljivost, ta pa je odpornost proti utrujenosti kolesarjev, tekačev, tako začetnikov, kot tudi športnikov, ki se s tekom ali kolesarjenjem ukvarjajo aktivno. Obiščite spletno trgovino Flexshop.


Športna prehrana za tekače Flexshop

 

Poleg počitka je športna prehrana za tek najboljša regeneracija po teku. Flexshop dodatki k prehrani nam omogočajo boljšo vzdržljivost pri teku na dolge proge. S prehranskimi dodatki za tek se naša kondicija veča. Regeneracija po teku ali treningu je nujno potrebna za svojo obnovo, rast in razvoj. Športna prehrana je danes  potrebna pri treningih kolesarjev, atletov, bodybuilderjev, maratoncev ali drugih špotnikov, ki imajo naporne treninge. Kreatin je dodatek k prehrani, ki povečuje mišično maso in moč tega močno vpliva na zmanjšanje utrujenosti tekačev po teku.


Športna prehrana za kolesarje in tekače ter dodatki k prehrani

Športna prehrana je danes nepogrešljiva v svetu športa in lahko tudi rečemo, da je način življenja aktivnih ljudiki jim šport ni tuj in se radi ukvarjajo s športom (kolesarji, tekaši, ...). Športna prehrana ter dodatki k prehrani pomagajo povečati mišično maso. Izdelki za topljenje maščobe, termogenetiki ali t.i. fat burnerji so danes izredno popularni – v našo ponudbi boste našli Animal cuts, Nutrex lipo 6 black hers, Lipo 6 black in ostale. Fat burner je različna mešanica izvlečkov čajev, kofeina, popra itd. Aminokisline pa ščitijo mišično maso pred poškodbami.


Vaje za vzdržljivost tekačev in kolesarjev ter kondicija pri teku

Vzdržljivost je sposobnost človeka, da lahko opravlja določeno aktivnost dlje časa, ne da bi zaradi utrujenosti moral to aktivnost prekinjati ali bistveno znižati njeno intenzivnost. Ogromno kolesarjev in tekačev začetnikov, daje premajhen poudarek telesni moči in pravilni prehrani. Pozabijo, da športne aktivnosti zahtevajo tudi drugačno hrano, zahtevajo športno prehrano ter tudi dodatke k prehrani. Prberite več na spodnjih povezavah in sledite povezavam do naše spletne strani.
Flexshop beljakovinski napitki nam omogočajo intenzivnejše vaje za moč in gibljivost.


Flexshop | Športna prehrana za kolesarje in za tekače, za začetnike in aktivne športnike povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Flexshop
Naslov
Litijska cesta 57
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 542 33 40
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Športna prehrana, prehrana za kolesarje, prehrana za tekače, flexshop, dodatki k prehrani, dodatek k prehrani, prehrana za tek, vaje za vzdržljivost, vzdržljivost, kondicija
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA