Prenosne masažne mize iz izjemno trpežnih materialov

Masažne mize so eden najosnovnejših pripomočkov za vsakega maserja oziroma maserko, ki se želi nekoliko resneje ukvarjati s to dejavnostjo. Ker gre za malce večjo investicijo, je seveda pametno, da se pred nakupom prepričate, ali je kvaliteta res takšna, kot jo pričakujete. Da bi dobili največ za svoj denar, morate vedeti, kje kupovati, da bo razmerje med kakovostjo in ceno resnično najugodnejše. Podrobnejše informacije o tem, katera ponudba ustreza temu kriteriju, vas čakajo v nadaljevanju …

Masažna miza aluminijLesena masažna miza

Profesionalne masažne mize za salone ali domačo uporabo

Danes profesionalne masažne mize niso več nekaj, s čimer se srečujemo izključno v salonih, v rehabilitacijskih centrih ipd., ampak si jih marsikdo omisli za lastno/domačo uporabo. Četudi želite zgolj občasno zmasirati svoje bližnje, bo to mnogo lažje s pomočjo primerne masažne mize. Prenosne izvedbe, ki so čim lažje, a obenem dovolj stabilne, pa so odlična rešitev za tiste, ki to storitev pogosto izvajate na različnih lokacijah, npr. po domovih strank. Pri izbiri imejte torej v mislih načrtovani namen uporabe, nato pa se osredotočite na tiste lastnosti, ki so za vas še posebej pomembne. Tako boste precej lažje prišli do zares idealne masažne mize – prenosne ali nekoliko masivnejše oziroma fiksne.

Na voljo masažna miza iz aluminija in lesena izvedba

Kot smo že nakazali, morajo prenosne masažne mize združevati predvsem dve bistveni lastnosti. Prva je ta, da so izdelane iz karseda lahkih materialov, sicer bo transport od ene lokacije do druge precej otežen. Vendar pa morate pri tem paziti, da na račun nižje mase ne bo prišlo tudi do zmanjšane vzdržljivosti oz. stabilnosti, ki jo bo imela vaša masažna miza. Aluminij se zdi material, ki še posebej uspešno združi obe zahtevi. Z uporabo tega materiala so rezultat profesionalne masažne mize, ki prenesejo zelo visoke obremenitve. Kljub odlični nosilnosti pa so dovolj lahke za prenašanje, kar je vse pogostejša zahteva pri nakupu masažne mize. Prenosne izvedbe so za tiste, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo, vendar niso zaposleni v salonu, zagotovo najboljša rešitev. Če vas zanima kakovostna prenosna masažna miza iz aluminija, ste na pravem mestu, saj vam je ta na voljo v spletni trgovini fizio-trgovina.si. Čeprav je težka le 14 kilogramov, prenese kar do 250 kilogramov obremenitve, k čemur pomembno prispevajo jeklene žice in varnostna zatiča. Mehko in udobno oblazinjenje ni občutljivo na vodo oz. na olja. Za še več udobja poskrbi možnost poljubne nastavitve položaja naslona, namenjenega glavi. Za piko na i pa so tu še viseči nosilci za roke. Poleg tega pa imamo še eno možnost za vse, ki vas zanimajo kvalitetne prenosne masažne mize: lesene različice se boste prav tako razveselili vsi, ki pri delu niste vezani zgolj na eno lokacijo, saj ni bistveno težja. Masa lesene masažne mize je namreč zgolj 15 kilogramov. Višino je mogoče pri obeh modelih poljubno prilagoditi, in sicer od 62 pa do 86 centimetrov. To pomeni, da boste lahko izbrali optimalno višino, ki vam bo omogočila čim bolj udobno delo brez pretiranega sklanjanja.

PREVERITE ŠE PREOSTALO PONUDBO IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Za lažji transport masažne mize posrbijo prenosne torbe

Ne glede na različico oziroma material masažne mize prenosne torbe, ki so vključene v ceno, omogočajo resnično enostaven transport. Tudi samo zlaganje je izjemno preprosto in vam bo vzelo le nekaj sekund. Priprava na transport bo torej izredno hitra, podobno hitro pa bo nato možna ponovna priprava za uporabo. Takrat, ko mize ne boste potrebovali, pa jo boste lahko spet preprosto zložili in shranili tako, da bo zavzela minimalno površino. To je torej izvrstna rešitev za vse, ki se morda soočate s pomanjkanjem prostora. Za konec vas vabimo, da si ogledate še našo preostalo ponudbo pripomočkov za (terapevtsko) masažo, v kateri vas med drugim čakajo valji, ventuze, žogice, akupresurne igle ter olja in kreme.