Pošlji povpraševanje

Materiali za farmacijo: od opreme laboratorija do stelje

Delujemo kot ponudnik inženiring rešitev za opremo laboratorijev ter distributer materialov za farmacijo. Obenem nudimo tudi kakovostno steljo in hrano za laboratorijske živali priznanih proizvajalcev.


Materiali za farmacijo: nastilja oziroma stelja za laboratorijske živali

Oprema laboratorijev, ki jih uporabljajo raziskovalne skupine na področju farmacije in veterine, zajema tudi opremo za varno bivanje živali, kot so laboratorijske miške in podgane. Nudimo steljo za laboratorijske živali uveljavljenega proizvajalca RETTENMAIER & Sohne iz Nemčije. Zavedamo se, da morajo tako farmacija kot ostala raziskovalna področja, ki uporabljajo laboratorijske živali za testiranje, zmanjšati dejavnik okolja na živali. Zato nudimo kakovostno in popolnoma neoporečno steljo, pri kateri lahko z gotovostjo izločite dejavnik okolja kot možen vzrok za okužbo. Ker materiali za farmacijo in druge raziskovalne inštitucije, oprema laboratorija in njena kakovost zagotavljajo uspešnost raziskav, se trudimo, da vam nudimo najboljši servis.


Materiali za farmacijo: kakovostna hrana za laboratorijske živali

Po večletnem sodelovanju z vsemi bližnjimi proizvajalci farmacevtskih izdelkov in z raziskovalnimi ter izobraževalnimi inštitucijami, ki pokrivajo področja farmacije in veterine, smo ponudbo z materiali za farmacijo in opremo laboratorijev razširili tudi na prodajo hrane za laboratorijske miši in podgane ter ostale preizkusne živali. Smo zastopnik priznanega nemškega proizvajalca namenske hrane za laboratorijske živali AMTROMIN. Poleg visoko kakovostne standardne prehrane v redni ponudbi proizvajalca vam lahko ponudimo tudi pripravo hrane po vaših specifikacijah (npr. z več vitamini ali manj beljakovinami ipd.).


Za več informacij o naši ponudbi materialov za farmacijo ste vabljeni k obisku naše spletne strani !