Robni trakovi: furnirski, polipropilenski, ABS robni trakovi

Smo zastopnik za prodajo robnih trakov največjega proizvajalca na svetu, nemškega podjetja Döllken Kunstoffverarbeitung, ki se ponaša z zelo raznoliko ponudbo robnih trakov. V naši ponudbi boste našli robne trakove po meri:
-    furnirske
-    polipropilenske
-    PVC
-    ABS,
-    AKRIL (PMMA)
-    melaminske
-    masivne


V naši ponudbi pa najdete tudi njihove novosti kot so 3D robni trakovi in »2v1« robni trakovi, ki so sestavljeni iz dveh barv – izgled aluminija in ožjega barvnega traku.  


Robni trakovi iz furnirja ali iz termoplastične mase (ABS, polipropilen…)

V osnovi se robni trakovi delijo glede na osnovno surovino. Le-ta je lahko pravi les (furnir) pri furnirskih robnih trakovih ali pa ena izmed termoplastičnih mas, iz katerih so narejeni:
-    polipropilenski robni trakovi,
-    PVC robni trakovi,
-    robni trakovi ABS in
-    AKRIL (PMMA) robni trakovi.


Furnirski robni trak je namenjen zapiranju furnirnih ali masivnih plošč. Izbirate lahko med več kot 50 lesnimi vrstami in v različnih izvedbah. Najbolj razširjeni v lesni industriji so polipropilenski robni trakovi in robni trakovi ABS, prodirajo tudi AKRIL robni trakovi predvsem zaradi transparentnosti oz. izjemnega sijaja. Robni trakovi ABS pa so na voljo v različnih enobarvnih izvedbah, potiskanih z dekorjem ali potiskanih s fantazijskim vzorcem, zaradi česar so tudi postali tako priljubljeni v mizarski industriji. Imamo tudi bogato izbiro polipropilenskih trakov.


Za več informacij o naši ponudbi robnih trakov ste vabljeni k obisku naše spletne strani!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Fibo d.o.o.
Naslov
Zgornje Pirniče 22A
1215 Medvode
Spletna stran
E-pošta
01 3616275
Seznam fraz
Robni trakovi, Robni trak, Robni trakovi ABS, Polipropilenski trakovi
ZEMLJEVID