Pošlji povpraševanje

Robni trakovi: furnirski, polipropilenski, ABS robni trakovi

Smo zastopnik za prodajo robnih trakov največjega proizvajalca na svetu, nemškega podjetja Döllken Kunstoffverarbeitung, ki se ponaša z zelo raznoliko ponudbo robnih trakov. V naši ponudbi boste našli robne trakove po meri:
- furnirske
- polipropilenske
- PVC
- ABS,
- AKRIL (PMMA)
- melaminske
- masivne


V naši ponudbi pa najdete tudi njihove novosti kot so 3D robni trakovi in »2v1« robni trakovi, ki so sestavljeni iz dveh barv - izgled aluminija in ožjega barvnega traku.


Robni trakovi iz furnirja ali iz termoplastične mase (ABS, polipropilen...)

V osnovi se robni trakovi delijo glede na osnovno surovino. Le-ta je lahko pravi les (furnir) pri furnirskih robnih trakovih ali pa ena izmed termoplastičnih mas, iz katerih so narejeni:
- polipropilenski robni trakovi,
- PVC robni trakovi,
- robni trakovi ABS in
- AKRIL (PMMA) robni trakovi.


Furnirski robni trak je namenjen zapiranju furnirnih ali masivnih plošč. Izbirate lahko med več kot 50 lesnimi vrstami in v različnih izvedbah. Najbolj razširjeni v lesni industriji so polipropilenski robni trakovi in robni trakovi ABS, prodirajo tudi AKRIL robni trakovi predvsem zaradi transparentnosti oz. izjemnega sijaja. Robni trakovi ABS pa so na voljo v različnih enobarvnih izvedbah, potiskanih z dekorjem ali potiskanih s fantazijskim vzorcem, zaradi česar so tudi postali tako priljubljeni v mizarski industriji. Imamo tudi bogato izbiro polipropilenskih trakov.


Za več informacij o naši ponudbi robnih trakov ste vabljeni k obisku naše spletne strani!