Kotna sedežna garnitura z ležiščem: moderna sestavljiva garnitura s posteljno funkcijo


Kotna sedežna garnitura
, ki lahko postane udobno ležišče ali sedežna garnitura z ležiščem se v hipu spremeni v atraktivno sedežno garnituro na u ali štirised. S pomočjo sestavljivih elementov lahko v le nekaj trenutkih iz klasičnega troseda nastane kotna sedežna garnitura s posteljno funkcijo. Vas zanima, kako je to mogoče? Modularne ali sestavljive sedežne garniture! Gre za multifunkcionalno pohištvo, ki je nagrajeno tudi z nagradami za inovacije. Moderna sedežna garnitura, ki jo lahko poljubno sestavite ali razstavite ter spremenite v želeno obliko, je odlična rešitev za vse vrste prostorov, od majhnih pa vse do velikih bivalnih prostorov.

Kotna sestavljiva sedežna garnitura


Inovativno zasnovan projekt Feydom

Projekt FEYDOM sta ustanovila arhitekta Filomena in Zoran Radonjanin že leta 2005 s produktom dizajnerskega studia za pohištveno industrijo. Od začetkov pa do danes se je projekt razvil v stabilno strukturo, ki je sestavljena iz 3 delov, in sicer: Studio oblikovanja in razvoja projekta (zasnova in začetek projekta je bil samo oblikovanje), Produkcijska linija (Podjetje za proizvodnjo oblazinjenega pohištva FEYDOM FURNITURE D. O. O Skopje je bilo ustanovljeno leta 2006. Proizvodnja se nahaja v Makedoniji, blizu Skopja, in zavzema 3900 m2 veliko tovarno), Organizirana promocija in distributivni marketing (promocija temelji na motu - »vse se spreminja«). Prezentacija vsebuje posterje, video posnetke realne transformacije modelov, ki privlačijo pozornost in interes). Za vas izdelujemo atraktivne in praktične modularne sedežne garniture in oblazinjeno pohištvo.


Sestavljive sedežne garniture, ki jih lahko prilagodite po vaši meri

Pred osmimi leti sta se zakonca Radonjanin odločila uresničiti zahtevno nalogo: oblikovati in proizvajati multifunkcionalno pohištvo. Pri tem sta želela ohraniti enostaven koncept. Pohištvo mora biti preprosto, enostavno za vzdrževanje, dostopno in robustno. In pri tem sta uspela. Sedežne garniture, ki so modularne oziroma sestavljive, sta združila pod znamko FEYDOM. Namen sedežnih garnitur Feydom, ki se lahko sestavijo v kotne sedežne garniture ali sedežne garniture drugih oblik, je uporabo čim bolj približati uporabnikom, jih olajšati življenje s kakovostnimi, funkcionalnimi in estetsko dovršenimi kosi pohištva. Zakonca Radonjanin vidita veliko prednost modularnih oziroma sestavljivih sedežnih garnitur predvsem v tem, da jih lahko v zelo kratkem času spremenite v posteljo oziroma udobno ležišče ali pa v zanimiv naslonjač. To lahko storite enostavno in hitro, ročno, brez napora in zapletov.

Sedežna garnitura s posteljno funkcijo

Moderna sedežna garnitura z ležiščem, ki se v trenutku spremeni v kotno

V času svojega delovanja smo s svojo inovativnostjo razvili v enega mednarodno priznanih ponudnikov sedežnih garnitur, kar potrjujejo tudi številna priznanja in mednarodne nagrade za dizajn in inovacijo. Sam koncept temelji na modularnosti, čistih linijah in večstranskosti. Kaj je tisto, ki kotne sedežne garniture z ležiščem ali klasične sedežne garniture Feydom, ki se spremenijo v ostale oblike, naredi tako posebne? Ne le, da so izredno praktične in multifunkcionalne, njihova velika prednost je enostavno vzdrževanje in čiščenje, saj so prevleke snemljive in pralne. Gre za izredno kakovostne sedežne garniture z ležiščem, ki je zasnovano tako, da posnema zgradbo kakovostnega ležišča in je zato primerno tudi za vsakodnevno spanje. Dodano vrednost kotne sedežne garniture, ki se spreminja, pa imajo tudi shranjevalni prostori.


Kako sestaviti sedežno garnituro?

Vse naše sedežne garniture so sestavljene tako, da jih lahko v le nekaj gibih poljubno sestavite. Na izgled klasična sedežna garnitura lahko postane ležišče ali pa se razstavi na več manjših samostojnih delov. Ne glede na to, kakšen je vaš bivalni prostor oziroma dnevna soba, naše moderne sedežne garniture se bodo v zlile z izgledom prostora. Vi pa jih lahko po želji razstavljate in sestavljate ter jih na tak način popolnoma prilagodite situaciji. Naša ponudba zajema devet inovativnih in estetsko dovršenih sedežnih garnitur. Ogledate si jih lahko na naši spletni strani, kjer boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje, ali pa nas obiščete v razstavnem salonu v Ljubljani.